歡迎想砌模型o既巴絲入黎(13) 除褲變高手

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁搶手 係咪限量出?琴日行模型鋪都聽到人問係咪會再返貨 對隻哈囉有啲興趣
好似唔係限定,1999.JP都有嗮圖
咁唔又唔覺覺佢好撚串嘅~不過係駁下嘴姐

未到「唔啱睇就咪撚睇la7頭」 非打手

不過佢真係除咗高達外都冇咩玩其他嘢咁
鴨記
唔該晒巴打
我都係啱啱係pm買咗610h

第一個原因係盡量唔想用大陸嘢

第二 我都諗住長玩 想揀有缸(用咗2年幾龜泵)

第三 佢應該係非大陸嘢中最平(唔係唔好話俾我知 唔想喊

暫時用落覺得幾舒服 風都好穩 係初頭唔慣咁大風有啲懷疑係咪真係要咁大力好彩揀咗換泵唔係換筆 本來因為枝筆都好似有啲事想換 宜家因為風大咗 霧化好番哂

我覺得噴高達唔會有問題 噴車殼都應該ok 其他未玩過

聲音我自己覺得算好靜 我個抽風仲嘈過佢
我另外加多塊防滑布減震就仲細聲啲

唯一係佢個水隔係個下缸到伸咗出泥 可能有師兄會覺得唔小心會撞爆 咁嘅話可以買佢新design. 係上泵出 仲有多個筆架 不過就貴多3舊

老闆教我每兩星期放一放缸水 我會直頭扭開等佢個令鐘
水隔我就每次用完都放 因為都要放氣

佢原裝會包埋幾個外國筆嘅adapter

有問題再問 答到就答
好想買tiga 知唔知邊到有
御模道?
遲下入隻哈囉玩下都好
Hello kitty crossover上年6月去台場間Sanrio已經見到條宣傳片 係rx-78-2 (正常比例) crossover hello kitty
sd都咁搶手 實出pb食你一筆啦咁
呢個就係我嘅setup
岩岩係英明出左610plus了 相差只係40$
$1680搞掂
巴打你自制?
幾好咁
我去pm試過幾次 所以貴小小我都番去買
係先制的 不過想已經想整過個 design緊個水簾式
自*
次次砌壽屋d 女一開波就好似做功課咁
其實不如你唔好比輕裝我收平少少啦
我睇說明書通常淨係睇咩位要冇縫
我琴日都係pm試完槍 都即買 老闆好好人
好撚型ah
啱啱上完灰
more 圖啦屌你
砌完素體唔想整裝就係咁解
見到都驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞