一人一個哈利波特既bug

513 回覆
37 Like 6 Dislike
點解哈利係一個煩膠,
eq又低,容易發脾氣,醒又唔係醒過人,
但因為主角威能,個個都幫佢,覺得佢係偉人?

打爆佛地魔既光環 你都可以話依加黃G峰串柒柒唔係醒過人成日做柒野 但外人睇點會睇到咁深入 名人效應加唯一打爆佛地魔個光環都夠做
新個一集我想知10年內有冇機會拍電影版?

唔會 其實個集只係官方授權 但唔係羅琳寫ge第8集

其實有冇人覺得呢個中年哈利幾正

係幾正 不過好專制 唔講咁多廢時劇透
同埋佢多左道疤

未睇書唔好講住呀!

其實本書好垃圾 睇完你應該會嬲嬲地

睇到中段屌左出聲

...唔係下話?
我本來好有期望

首先 得純對話你應該已經知架啦
但問題係劇情好難想像到合理 角色方面又不知所謂

我知呀
咁我諗我睇完應該會睇返1-7集去平衡一下
點解咁廢既佩迪魯都做到化獸師

第三集書講係james同天狼星幫佢先勉強成功

上網睇有人話,佛雷同喬治係劫盗地圖見到榮恩晚晚同個佩迪魯既人訓埋一齊點解唔出聲

頂點解我冇諗過

一返到學校就走甩左?學期完先俾人搵返?

佢地訓宿舍
成炸人分唔到?
點解哈利係一個煩膠,

鄧不利多:係愛呀,哈利。

有聲
點解哈利係一個煩膠,

鄧不利多把聲出哂黎
點解哈利係一個煩膠,

鄧不利多把聲出哂黎

地魔有冇諗過
如果火盃 哈利中途輸左點算
佢個計劃會搞禾晒
你落場踢波又on99,上網開post又on99
點解哈利係一個煩膠,

因為佛地魔殺唔死佢反而自己冇左身體 如果佢復活一定搵佢尋仇 而且佢係第八個魂器
不過 哈利其實 成績係唔錯 尤其係黑魔法防禦術
地魔有冇諗過
佢個計劃會搞禾晒

有moody點會輸
啲人成日話莉莉隻眼好似哈利
但係戲入面佢地隻眼連顏色都唔同
點解哈利係一個煩膠,

打爆佛地魔既光環 你都可以話依加黃G峰串柒柒唔係醒過人成日做柒野 但外人睇點會睇到咁深入 名人效應加唯一打爆佛地魔個光環都夠做

個光環都應該係比佢父母,但係書入面又唔覺有太多人崇拜佢父母,
仲要哈理成日發脾氣,唔聽人講累街坊,妙麗做主角仲合適
地魔有冇諗過
佢個計劃會搞禾晒

有moody點會輸

戲入面鋪排moody好勁
點知佢死得咁兒戲
魔法部班老屎忽仲廢過班學生 點解無人講

例如邊個?

魔法部部長 未見過佢勁過 跟住就比人殺左
邊撚個秒麗

邊撚個秒麗

冇野la 佢修正左 自
點解以前d正氣師勁d (怪獸)
魔咒只係用嚟導啲新手點正確出魔法
你練得熟就可以唔洗
點解以前d正氣師勁d (怪獸)

係美國個啲
點解哈利係一個煩膠,

個光環都應該係比佢父母,但係書入面又唔覺有太多人崇拜佢父母,

佢魔法天份高 (學咒好快學識)
最快學到疾疾護法現身
同埋正義感好強
好成熟 有領導才能
第五集帶班學生反姚樂c

敢作敢為
妙麗係學霸,實戰广
魔法部班老屎忽仲廢過班學生 點解無人講

例如邊個?

魔法部部長 未見過佢勁過 跟住就比人殺左

夫子?我覺得佢只係僥倖做到呢個位,之後仲要迷戀權力同地位
又成日覺得鄧不利多係想坐佢個位而唔聽勸
我覺得食死人肆虐去到佛地魔再出現呢個局面佢都有份造成
點解哈利係一個煩膠,

佢魔法天份高 (學咒好快學識)
最快學到疾疾護法現身
同埋正義感好強
好成熟 有領導才能
第五集帶班學生反姚樂c

敢作敢為
妙麗係學霸,實戰哈利勁好多
上面有啲人真係為講而講
上面有啲人真係為講而講

我自己睇小說7集睇過好多次,其實bug就冇咩,不過樓上好多人只睇電影,所以雞到199姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞