一人一個哈利波特既bug

513 回覆
37 Like 6 Dislike

廢青決定重溫一次

好靚呀本書 係邊買

入面d插圖有冇唔同?

小說嚟架

但係每章開頭都有個插圖架嘛

第一頁有 hogwarts 嘅地圖
好靚.我淨係買左最普通封面果種
點解唔用第三集既秒麗用黎讀書既既時間器回到過去殺左佛地魔

馬份殺左校長都唔洗坐監

有講過時間器唔係改寫歷史嘅法寶
因為會發生嘅已經發生咗
無發生到嘅你用時間器都係做唔到

咁點解最後巴咀又無事

因為本身就冇死到 只係哈利以為佢死咗 再回到過去 做咗啲嘢影響巴咀 再令到過去哈利以為佢死咗 無限loop

真?明明睇住之前係斬左落去架喎

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

其實答又有巴打答左,我都唔明點解仲要問多次人係咪真
唔信既咪自己重睇求證囉
係度呃你做乜

第一頁有 hogwarts 嘅地圖

靚到 巴打到底係邊買
妙麗果個有冇人解釋到?

回到過去都唔夠佛地魔打

返去佢岩岩出世果陣都唔得?

不過唔玩time travel 係好事

馬份殺左校長都唔洗坐監

因為會發生嘅已經發生咗

咁點解最後巴咀又無事

因為本身就冇死到 只係哈利以為佢死咗 再回到過去 做咗啲嘢影響巴咀 再令到過去哈利以為佢死咗 無限loop

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

重睇啦on9
直接youtube search 都有啦
睇住斬落去
真係斬左就變3級啦套戲
用下腦先出黎鳩啦
傻撚柒柒仲大大聲
妙麗果個有冇人解釋到?

回到過去都唔夠佛地魔打

返去佢岩岩出世果陣都唔得?

不過唔玩time travel 係好事

how it should have ended都有玩過呢個,
講SNAPE拎呢舊野轉左幾個鍾之後返左去Tom Riddle學生個陣一槍射死佢

靚到 巴打到底係邊買

有年去書展買架
1-7 集 box set
我想問鄧不利多隻鳳凰去左邊

我都好想知

我都好想知

我都好想知

第六本書尾Dumbledore 死咗之後Fawks 唱咗首好好聽嘅lament 之後就飛走咗

第六本書尾Dumbledore 死咗之後Fawks 唱咗首好好聽嘅lament 之後就飛走咗

點樣搵第二個主人㗎?
衰雀個主人一唔係度就走佬
Btw 我覺得怪獸入邊個個都好撚好打 出技出撚到連hit咁

仲要唔洗用魔杖

怪獸與牠們的產地你見親都係正氣師同埋成人
哈利波特七部曲入面通常都係學生同一般人多

魔杖係可以更有效施放魔法
但並唔係必需

咒語係初學可以更易出到個魔法
到你熟練就可以隨手放
另一個方法係對自己施靜默咒

魔杖係歐洲用先

未發現新大陸之前,美洲原住民巫師係起手就施法

馬份殺左校長都唔洗坐監

因為會發生嘅已經發生咗

咁點解最後巴咀又無事

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

其實答又有巴打答左,我都唔明點解仲要問多次人係咪真
唔信既咪自己重睇求證囉
係度呃你做乜

咪係 on9仔有閱讀障礙就走啦 咁簡單嘅時空概念都唔識 智障架傻鳩 仲夠膽咁多嗲 返高登啦不如
英國只係得3000個巫師

邊有可能

霍格華茲有1000個學生,魔法部有1500個人,即係得返500平民

人數方面羅琳自己都承認係bug

好似哈利果年同級gryffindor有5男3女,俾盡佢十個人啦一級,乘7都係約70個人一個house, 4個house都係約280人,同1000人比仲爭好很遠

魁地奇球賽都有幾百人係觀眾席 無可能得280
英國只係得3000個巫師

邊有可能

霍格華茲有1000個學生,魔法部有1500個人,即係得返500平民

人數方面羅琳自己都承認係bug

好似哈利果年同級gryffindor有5男3女,俾盡佢十個人啦一級,乘7都係約70個人一個house, 4個house都係約280人,同1000人比仲爭好很遠

魁地奇球賽都有幾百人係觀眾席 無可能得280

大bug

馬份殺左校長都唔洗坐監

因為會發生嘅已經發生咗

咁點解最後巴咀又無事

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

重睇啦on9
直接youtube search 都有啦
睇住斬落去
真係斬左就變3級啦套戲
用下腦先出黎鳩啦
傻撚柒柒仲大大聲

真係正一死傻鳩答完又要問返人係唔係真
on99
仲要串柒柒
咁都睇唔明真係中學智商都冇
最大嘅bug係咪啲老師人數
係咪應該每科請多一兩個老師幫手教?

仲有就係呢個阿伯係乜水?
上網用英文查哂各科老師,睇過哂啲老師樣,好似冇呢個阿伯
最大嘅問題係咪啲老師人數
(都唔係bug,只係我嘅睇法)

最大嘅問題係咪啲老師人數
(都唔係bug,只係我嘅睇法)

Professor Black Hounseu
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞