一人一個哈利波特既bug

513 回覆
37 Like 6 Dislike
最大嘅問題係咪啲老師人數
係咪應該每科請多一兩個老師幫手教?
(都唔係bug,只係我嘅睇法)

仲有就係呢個阿伯係乜水?
上網用英文查哂各科老師,睇過哂啲老師樣,好似冇呢個阿伯

Professor Black Hounseu

thx
仲未有錢買齊一套碟
Netflix又未有 仲有邊度可以重溫返電影版

利申 要睇中文字幕

thx

左邊個miss好似打仗死咗
點解唔用第三集既秒麗用黎讀書既既時間器回到過去殺左佛地魔

馬份殺左校長都唔洗坐監

有講過時間器唔係改寫歷史嘅法寶
因為會發生嘅已經發生咗
無發生到嘅你用時間器都係做唔到

咁點解最後巴咀又無事

因為本身就冇死到 只係哈利以為佢死咗 再回到過去 做咗啲嘢影響巴咀 再令到過去哈利以為佢死咗 無限loop

真?明明睇住之前係斬左落去架喎

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

重睇啦on9
直接youtube search 都有啦
睇住斬落去
真係斬左就變3級啦套戲
用下腦先出黎鳩啦
傻撚柒柒仲大大聲

佢地三個係上面睇住佢行刑喎
行刑果到都有人睇住
明明落左order要死點解又無殺死到呢
呢點我唔明姐

時空問題
佢地三個見到佢斬嘅係南瓜
因為之後佢地兩個翻咗去救巴咀
結果佢地三個見到佢斬嘅係南瓜
因為之前佢地兩個翻咗去救巴咀

馬份殺左校長都唔洗坐監

因為會發生嘅已經發生咗

咁點解最後巴咀又無事

因為本身就冇死到 只係哈利以為佢死咗 再回到過去 做咗啲嘢影響巴咀 再令到過去哈利以為佢死咗 無限loop

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

重睇啦on9
睇住斬落去
真係斬左就變3級啦套戲
用下腦先出黎鳩啦
傻撚柒柒仲大大聲

行刑果到都有人睇住
呢點我唔明姐

佢地三個個角度應該睇唔到 淨係聽到聲 至於第二個問題就係之後哈利同妙麗用時光器返去順便救埋佢 鄧不利多夫子同個斧頭佬當時響屋入面睇唔到巴嘴

馬份殺左校長都唔洗坐監

因為會發生嘅已經發生咗

咁點解最後巴咀又無事

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

重睇啦on9
睇住斬落去
真係斬左就變3級啦套戲
用下腦先出黎鳩啦
傻撚柒柒仲大大聲

行刑果到都有人睇住
呢點我唔明姐

你都係重睇把啦
屌你叫你重睇都唔重睇
佢地三個係上面睇到既角度只係劊子手斬落地, 根本就睇唔到巴嘴係下面
電影都係由頭到尾冇show到巴嘴同劊子手係一齊
就係因為由未來回到3個鐘頭前既妙麗同哈利救走左巴嘴
所以咪落左order但最後都殺唔到囉on9
屌呢d真係唔係冇睇書同有睇書既分別

cap埋圖比你呀

1) 3個係上面睇住既角度

2) 以為佢行緊刑果陣既close up

3) 妙麗同哈利用左時間器番到過去救走左巴嘴之後影番下面真正既情況

你老味未試過咁炆
屌你叫你重睇都唔重睇
佢地三個係上面睇到既角度只係劊子手斬落地, 根本就睇唔到巴嘴係下面

cap埋圖比你呀

3) 妙麗同哈利用左時間器番到過去救走左巴嘴之後影番下面真正既情況

你老味未試過咁炆

巴打冷靜討論討論

巴打冷靜討論討論

一早好多位巴打都好聲好氣又解釋又叫佢重睇
係都唔信咁
但又唔自己親自求證一下
呢個位只要重睇就知發生咩事
根本冇討論價值

thx

佢叫芭絲茜達·芭布玲,教 古代神秘文字學
但未見過咁濟....

仲有麻瓜研究個miss,見都未見過
死咗都冇感覺,我覺得應該比佢出下場,大家見佢死先會有感覺
胡迪劉明
胡迪劉明

巴打冷靜討論討論

一早好多位巴打都好聲好氣又解釋又叫佢重睇
係都唔信咁
但又唔自己親自求證一下
呢個位只要重睇就知發生咩事
根本冇討論價值

屌佢老母駛乜cap圖解俾條傻閪笨柒鳩頭啊?
佢呢啲傻閪叫佢重睇又唔重睇
又死都要認自己冇錯 自己記得
重睇啦柒頭屌你老母

馬份殺左校長都唔洗坐監

因為會發生嘅已經發生咗

咁點解最後巴咀又無事

睇多次啦 問問問

你咪咪撚答囉

重睇啦on9
睇住斬落去
真係斬左就變3級啦套戲
用下腦先出黎鳩啦
傻撚柒柒仲大大聲

行刑果到都有人睇住
呢點我唔明姐

收皮啦傻鳩
屌你叫你重睇都唔重睇

cap埋圖比你呀

你老味未試過咁炆

巴打好有心
條友真係on99
我係black Friday 都買左,但係Book Depository買~有排等~

thx

佢叫芭絲茜達·芭布玲,教 古代神秘文字學
但未見過咁濟....

仲有麻瓜研究個miss,見都未見過
死咗都冇感覺,我覺得應該比佢出下場,大家見佢死先會有感覺

唔係喎 原來死個個係Unidentified female Hogwarts teacher
咁上下嘅樣
http://harrypotter.wikia.com/wiki/Unidentified_female_Hogwarts_teacher
我係black Friday 都買左,但係Book Depository買~有排等~

想買個set冇曬貨...

成set係硬皮?見paperback 有禾⋯

英國成人個款

但係每章開頭都有個插圖架嘛

第一頁有 hogwarts 嘅地圖

買左咁耐第一次發現原來有地圖

英國成人個款

50幾蚊本咁平
有無seed齊哂咁多集粵語版
想一次過睇返哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞