一人一個哈利波特既bug

513 回覆
37 Like 6 Dislike
我唔明點解唔用吐真劑
可以解決到大部分問題
洗鬼用破心術同酷刑咒

吐真劑好難配 又要十九幾樣材料整幾個月 佛地魔用一個咒語就搞掂
我唔明點解唔用吐真劑
可以解決到大部分問題
洗鬼用破心術同酷刑咒

吐真劑有抗性,用得多有毒性
唔係人人識整
我唔明點解唔用吐真劑
可以解決到大部分問題
洗鬼用破心術同酷刑咒

吐真劑好難配 又要十九幾樣材料整幾個月 佛地魔用一個咒語就搞掂

直接用吐真劑咪唔洗開公審
搞咁多野
用落食死人度逼供
有人話點解麥教授可以由貓變人而冇wand

佢係化獸師黎嫁,唔係點解會係佢教變型學

呢個真係好好笑 要罰睇番10次電影

依個point係拎黎prove無魔杖都可以用法術啵
叻唔切咪你依d人
我諗你睇十次都唔明

上面個人話咁係bug呀 追post吧
我唔明點解唔用吐真劑
可以解決到大部分問題
洗鬼用破心術同酷刑咒

搞咁多野
用落食死人度逼供

記得電影入面提到吐真劑都幾珍貴 石內卜嘅最後一支吐真劑用左係秋到 石內卜bb個樣仲好深深不憤恩不里居條八婆

叻唔切咪你依d人
我諗你睇十次都唔明

邊個人啊?句野我打架 追post啦😹

叻唔切咪你依d人
我諗你睇十次都唔明

要prove冇魔杖都施到咒的話不如直接用石內卜第一集想救哈利個陣做例子仲好
第5集哈利用酷刑咒打貝拉點解唔洗去坐牢
殺左天狼星之後果到

叻唔切咪你依d人
我諗你睇十次都唔明

要prove冇魔杖都施到咒的話不如直接用石內卜第一集想救哈利個陣做例子仲好

不要再說了
Always.
殺左天狼星之後果到

因為魔法部唔知佢出
時間機器如果要返到去Tom後生果陣

聽講要轉20萬次
點解唔用第三集既秒麗用黎讀書既既時間器回到過去殺左佛地魔

馬份殺左校長都唔洗坐監

有講過時間器唔係改寫歷史嘅法寶
因為會發生嘅已經發生咗
無發生到嘅你用時間器都係做唔到

咁點解最後巴咀又無事

因為本身就冇死到 只係哈利以為佢死咗 再回到過去 做咗啲嘢影響巴咀 再令到過去哈利以為佢死咗 無限loop

真?明明睇住之前係斬左落去架喎

係就咁斬落地咋
後尾妙麗哈利用左時間器番去有個shot架
殺左天狼星之後果到

Crucio 係要有sadistic desire to harm 先可以有持久嘅痛楚,Harry 只係用righteous anger 嚟出技只係令到Bellatrix 仆街,其實係unsuccessful cast

況且Dumbledore 先啱啱打走咗Voldemort, 所以Harry 用unforgivable curse WFC
殺左天狼星之後果到

Crucio 係要有sadistic desire to harm 先可以有持久嘅痛楚,Harry 只係用righteous anger 嚟出技只係令到Bellatrix 仆街,其實係unsuccessful cast

況且Dumbledore 先啱啱打走咗Voldemort, 所以Harry 用unforgivable curse WFC

撻Q
殺左天狼星之後果到

撻Q

不過第七本書battle of hogwarts 之前harry爲咗報 prof. carrow 向mcgonagall 噴口水嘅仇好成功咁出咗crucio技,重令到prof. carrow暈咗
我唔明點解唔用吐真劑
可以解決到大部分問題
洗鬼用破心術同酷刑咒

搞咁多野
用落食死人度逼供

記得電影入面提到吐真劑都幾珍貴 石內卜嘅最後一支吐真劑用左係秋到 石內卜bb個樣仲好深深不憤恩不里居條八婆

死八婆浪費我最後一支好野

卜卜
馬份大個靚仔左
馬份大個靚仔左

佢細個都靚仔啦
我唔明點解唔用吐真劑
可以解決到大部分問題
洗鬼用破心術同酷刑咒

吐真劑難量產
馬份大個靚仔左

佢細個都靚仔啦

佢個仔好正
點解冇扑野劇情

有啊
第8集有暗示

邊個同邊個啪啪啪
點解冇扑野劇情

有啊
第8集有暗示

邊個同邊個啪啪啪

榮恩同妙麗 醉左再唔小心...

廢青決定重溫一次

一齊
點解彿地魔咁撚強
但得英國魔法部同霍格華滋既人同佢打
其他國家既巫師做緊乜

利申冇睇過書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞