一人一個哈利波特既bug

513 回覆
37 Like 6 Dislike
我係black Friday 都買左,但係Book Depository買~有排等~

想買個set冇曬貨...

成set係硬皮?見paperback 有禾⋯

英國成人個款

50幾蚊本咁平

尋日上去望現在$99.x一本
paperback book set 400幾
hardcover book set. 800幾
想買hardcover 收藏
最尾解釋接骨木魔杖個擁有權個到有啲唔明
馬份解除鄧不利多武器擁有權馬份
哈利徒手搶馬份魔杖之後馬份個枝轉左忠誠跟左哈利咁最尾又話接骨木魔杖又跟埋佢 姐係當時哈利同時有兩枝魔杖係對佢忠心 當依個成立
之後彿地魔殺哈利 咁枝接骨杖唔係應該變左跟佢?點解會話個主人一直都係哈利

因為個一刻哈利有粒石係身,如果以「死」為之敗,當時嘅哈利就係不敗之身

我記得有個理論定唔知書有講
支魔杖係計你"打敗"左上一個主人而搶返黎
但果下哈仔係"自願"受死亦冇反抗, 所以technically老佛係冇"打敗"到哈仔
<blockquote><blockquote>佛地魔點講都係普通人 點解會係終極boss
我覺得終極boss應該係死神先啱

剩係將靈魂一分為七已經接近不死啦

證明一個人只要肯走偏門就一定搵到食</blockquote>

其實即係個巫師愈邪惡愈癲,黑魔法法力就愈強</blockquote>

fuck 地魔 仲勁在好識呃人 ,

第一集個老師都係俾佢呃左 ,

另外 讀心魔法 好勁 , 識好多古代魔法 ,

鄧不利多 摸左分靈體一野 就廢左隻手 , 變左黑色

小說有講 就算 石內卜 唔殺佢 佢遲早都收皮

唔係摸
係戴左隻戒指 然後隻手慢慢變黑 壞死
呢點好似書 戲一樣
隻粉紅色肥婆應該係叫桃樂絲。恩不里居
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;佛地魔點講都係普通人 點解會係終極boss
我覺得終極boss應該係死神先啱

剩係將靈魂一分為七已經接近不死啦

證明一個人只要肯走偏門就一定搵到食&lt;/blockquote&gt;

其實即係個巫師愈邪惡愈癲,黑魔法法力就愈強&lt;/blockquote&gt;

fuck 地魔 仲勁在好識呃人 ,

第一集個老師都係俾佢呃左 ,

另外 讀心魔法 好勁 , 識好多古代魔法 ,

鄧不利多 摸左分靈體一野 就廢左隻手 , 變左黑色

小說有講 就算 石內卜 唔殺佢 佢遲早都收皮

唔係摸
係戴左隻戒指 然後隻手慢慢變黑 壞死
呢點好似書 戲一樣

好似話老鄧佢明知戴重生石會有事都忍唔住,想見返個妹果類,果然老鄧個心魔就係後生果陣
最大嘅問題係咪啲老師人數
係咪應該每科請多一兩個老師幫手教?
(都唔係bug,只係我嘅睇法)

仲有就係呢個阿伯係乜水?
上網用英文查哂各科老師,睇過哂啲老師樣,好似冇呢個阿伯

Professor Black Hounseu

thx

左邊個miss好似打仗死咗

呢個呀sir教咩科?
最尾解釋接骨木魔杖個擁有權個到有啲唔明
馬份解除鄧不利多武器擁有權馬份
哈利徒手搶馬份魔杖之後馬份個枝轉左忠誠跟左哈利咁最尾又話接骨木魔杖又跟埋佢 姐係當時哈利同時有兩枝魔杖係對佢忠心 當依個成立
之後彿地魔殺哈利 咁枝接骨杖唔係應該變左跟佢?點解會話個主人一直都係哈利

因為個一刻哈利有粒石係身,如果以「死」為之敗,當時嘅哈利就係不敗之身

我記得有個理論定唔知書有講
支魔杖係計你"打敗"左上一個主人而搶返黎
但果下哈仔係"自願"受死亦冇反抗, 所以technically老佛係冇"打敗"到哈仔

哈利仔自己都咁講
不過個童話故事入面接骨木魔杖明明係死相傳
有無人同我一樣好鍾意頭2集既粵語配音?
係温加癲拿維雅殺,唔係温加癲拿維雅沙
呀,仲有,你個鼻宜到污糟左
喬治同弗雷拎住份劫盜地圖咁多年,一直望住一個叫彼得.佩迪魯的男人訓響自己細佬隔離都唔出聲

個地圖好似係第3集先係學校偷到
喬治同弗雷拎住份劫盜地圖咁多年,一直望住一個叫彼得.佩迪魯的男人訓響自己細佬隔離都唔出聲

地圖係第一集偷架,喺飛七 office
有冇人睇左cursed child本書討論下劇情?

其實我都唔知當佢係正史定official fanfic好

雖然同正史無得比但都幾好睇,好似睇住呢班人成長好想知佢地以後同下一代會點

係Fred & George 一年級既時候偷
即係HP正傳第一集再之前兩年
去到佢兩個五年級 (即第三集)先比哈利

係Fred &amp; George 一年級既時候偷
即係HP正傳第一集再之前兩年
去到佢兩個五年級 (即第三集)先比哈利

我想講一年級講咗第一集
佢兩個好醒
我係black Friday 都買左,但係Book Depository買~有排等~

想買個set冇曬貨...

成set係硬皮?見paperback 有禾⋯

英國成人個款

50幾蚊本咁平

尋日上去望現在$99.x一本
paperback book set 400幾
hardcover book set. 800幾
想買hardcover 收藏

買啦free shipping 其實好抵~

Wingardium Leviosa !
留名

Wingardium Leviosa !
點解佛地魔唔好好收埋條蛇佢
要放佢出黎俾奈威殺
點解佛地魔唔好好收埋條蛇佢
要放佢出黎俾奈威殺

條蛇係追殺緊妙麗同榮因喎,想飛咬佢地之時,被奈威一劍KO

係愛呀,哈利
留名
屌你叫你重睇都唔重睇
佢地三個係上面睇到既角度只係劊子手斬落地, 根本就睇唔到巴嘴係下面
電影都係由頭到尾冇show到巴嘴同劊子手係一齊
就係因為由未來回到3個鐘頭前既妙麗同哈利救走左巴嘴
所以咪落左order但最後都殺唔到囉on9
屌呢d真係唔係冇睇書同有睇書既分別

cap埋圖比你呀

1) 3個係上面睇住既角度

2) 以為佢行緊刑果陣既close up

3) 妙麗同哈利用左時間器番到過去救走左巴嘴之後影番下面真正既情況

你老味未試過咁炆

巴打好有心
條友真係on99

巴打使乜cap圖
佢唔信咪算
哈利波特個時間觀係迴圈制根本唔會改寫到歷史
都仲有咁多人嘈
有無人同我一樣好鐘意小說入面d 插圖?
俾到好大幻想空間你
有無人有新舊插圖既對照睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞