一人一個哈利波特既bug

513 回覆
37 Like 6 Dislike
點解唔用第三集既秒麗用黎讀書既既時間器回到過去殺左佛地魔

馬份殺左校長都唔洗坐監
邊撚個秒麗

馬份殺左校長都唔洗坐監

唔係石內扑殺咩
邊撚個秒麗

妙麗 自膠
係撚馬份殺

成套重睇啦屌

馬份殺左校長都唔洗坐監

唔係石內扑殺咩

咁馬份冇理由參與咁多都冇罪架?
<blockquote>點解唔用第三集既秒麗用黎讀書既既時間器回到過去殺左佛地魔

馬份殺左校長都唔洗坐監

唔係石內扑殺咩</blockquote>

話過話不可饒恕咒一對住人用就成日鎖入阿之卡班
但第五集開始個個都尻用
最過份係哈利都用
但冇人鎖佢(果陣政府由食死人控制 應該大條道理通輯佢
一開頭要講咒語先出到技
後尾快捷鍵都唔洗㩒都直接出到

定係我都需要重睇
一開頭要講咒語先出到技

定係我都需要重睇

戲冇講到,中六佢地要學冇聲咒
一開頭要講咒語先出到技

定係我都需要重睇

班勁人(鳳凰會 / 食死人) 長期唔洗講出聲
哈利果班就激動/決鬥果陣唔洗講
&lt;blockquote&gt;點解唔用第三集既秒麗用黎讀書既既時間器回到過去殺左佛地魔

馬份殺左校長都唔洗坐監

唔係石內扑殺咩&lt;/blockquote&gt;

話過話不可饒恕咒一對住人用就成日鎖入阿之卡班
但第五集開始個個都尻用
最過份係哈利都用
但冇人鎖佢(果陣政府由食死人控制 應該大條道理通輯佢

咪逃亡緊 因為根本唔洗通緝佢 全個魔法界既人都搵緊佢 食死人果邊唔講 比魔法部搵到咪一樣會交人比佛地魔
妙麗果個有冇人解釋到?
妙麗果個有冇人解釋到?

回到過去都唔夠佛地魔打
馬份有條o靚由白人肥佬變左做高瘦黑人
妙麗果個有冇人解釋到?

回到過去都唔夠佛地魔打

有提過d 時光器比魔法部打爛晒
不過新個集話魔法部長留低左一個
妙麗果個有冇人解釋到?

回到過去都唔夠佛地魔打

時光器有時限
新個集戈個直頭得5mins
妙麗果個有冇人解釋到?

回到過去都唔夠佛地魔打

仲有唔可以干擾時空
佛地魔點講都係普通人 點解會係終極boss
我覺得終極boss應該係死神先啱

剩係將靈魂一分為七已經接近不死啦

證明一個人只要肯走偏門就一定搵到食
馬份有條o靚由白人肥佬變左做高瘦黑人

因為佢真人坐咗監 好似係

剩係將靈魂一分為七已經接近不死啦

證明一個人只要肯走偏門就一定搵到食

其實即係個巫師愈邪惡愈癲,黑魔法法力就愈強
一開頭要講咒語先出到技

定係我都需要重睇

戲冇講到,中六佢地要學冇聲咒

第一集講枝wand要「畫個半圓向下揮」先出到技。
點解之後啲人就咁隊枝wand指住人就出到技?
妙麗果個有冇人解釋到?

唔可以用時光器去改寫歷史/好似個陣冇撚晒時光器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞