一人一個哈利波特既bug

513 回覆
37 Like 6 Dislike
榮恩食左妙麗

Bug

用返話劇版設定,你當妙麗係黑人觀感就fit好多

用返小說版妙麗都唔係靚女
點解咁廢既佩迪魯都做到化獸師

第三集書講係james同天狼星幫佢先勉強成功

上網睇有人話,佛雷同喬治係劫盗地圖見到榮恩晚晚同個佩迪魯既人訓埋一齊點解唔出聲

頂點解我冇諗過
點解咁廢既佩迪魯都做到化獸師

第三集書講係james同天狼星幫佢先勉強成功

上網睇有人話,佛雷同喬治係劫盗地圖見到榮恩晚晚同個佩迪魯既人訓埋一齊點解唔出聲

頂點解我冇諗過

一返到學校就走甩左?學期完先俾人搵返?
哈利點解唔帶啲現代武器去對付啲奸角
劫盜地圖顯示到隻榮恩隻老鼠就係peter
點解孖仔幾年黎都唔發覺榮恩成日同一個叫peter既人一齊
劫盜地圖顯示到隻榮恩隻老鼠就係peter
點解孖仔幾年黎都唔發覺榮恩成日同一個叫peter既人一齊

冇j post,樓上有人講左
第四集,記得個獎盃係個港口鑰
點解搞場大龍鳳要哈利贏個比賽,而唔可以係扮Moody 個個人求其質件野俾哈利掂?

一早都咁覺得,仲要成年裡面假moody同哈利咁多獨處機會,使鬼搞咁大場大龍鳳咩

Portkey 在horgwart正常情況下用唔到,係攪比賽先開放出來,所以要task3 先送到Harry 走。

仲有巴打話唔明點解snitch會死前先開,因為Harry 自己講左I am ready to die (—
[quote]第四集,記得個獎盃係個港口鑰
點解搞場大龍鳳要哈利贏個比賽,而唔可以係扮Moody 個個人求其質件野俾哈利掂?

一早都咁覺得,仲要成年裡面假moody同哈利咁多獨處機會,使鬼搞咁大場大龍鳳咩

Portkey 在horgwart正常情況下用唔到,係攪比賽先開放出來,所以要task3 先送到Harry 走。

仲有巴打話唔明點解snitch會死前先開,因為Harry 自己講左I am ready to die (類似)先Kiss 個 snitch,所以先開到
去去武器走是否屈機
留名 好想由頭睇多次
波特副眼鏡
第三集兩個細路可以輕易break in到阿茲卡班
完全神乎其技
第六集殺完 dumbledore 成班 death eaters 入左 Hogwarts 仲係咁破壞
Harry 仲單拖挑機
點解個陣成班death eater 唔捉左佢一了百了
係第7集先開始捉極都捉唔到
古靈閣貝拉個倉庫
入面啲寶物落晒複製咒
有呢種咒語
啲人駛撚賺錢賺得咁辛苦咩 好似係
完全神乎其技

break in到阿茲卡班?
個到係霍格華茲既北塔黎架
去去武器走是否屈機

我覺
第六集殺完 dumbledore 成班 death eaters 入左 Hogwarts 仲係咁破壞
Harry 仲單拖挑機

佢地果日既目標係殺鄧不利多掛
完全神乎其技

呢個post完全show到有幾多人要重睇
波特副眼鏡

我記得妙麗好似係第5集定第6集教左佢一個修理眼鏡既咒語
完全神乎其技

呢個post完全show到有幾多人要重睇

好大可能佢地只係睇左電影
電影的確好多重要野冇提
去去武器走是否屈機

我覺

無魔仗都可以施法
Harry 仲單拖挑機

佢地果日既目標係殺鄧不利多掛

我記得哈利最後個part由頭到尾都係同鄧不利多一齊直到佢死
佢當時比鄧不利多落左定身咒,然後鄧不利多仲拎左張隱形斗蓬披左係佢身 直到佢死左咒語先解除
而之後佢就忙住對付馬份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞