[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
6月21號後就開估,地震水災、蝗禍、海峽戰爭定伽瑪暴射冚球產,5月頭買定干糧差唔多啦。

唔係黑心,地球的確因為人太多了,唔消滅啲垃圾大自然就被毀,為咗種大豆就將亞馬遜雨林燒到咁,支那真係應該滅族。

阿差係衰污糟、鹹濕同車大炮但起碼都愛惜大自然,如果支那俾阿差統治未嘗唔係一件壞事。
97前明明已經全民紙醉金迷

第一個爻:突如、其來如,焚如,死如,棄如。(顛頤,吉。虎視耽耽,其欲逐逐,無咎。)
第二個爻:日昃之離,不鼓缶而歌,則大耋之嗟,凶。(拂頤,貞凶,十年勿用,無攸利。)

敵人已經日落西山,好像民族大遷移的西羅馬帝國;手足的攬炒策略求仁得仁,重創對手所有干預香港的勢力,甚至動搖了敵人本身的根基。
現在敵人準備焦土,殺人滅港,我死亦不讓你好!讓手足得到一個熔熔爛的香港,
敵人臨走前會捲走香港所有帶得走的資源。
這樣做足足遺害香港10年之多!

第一個爻:突如、其來如,焚如,死如,棄如。(顛頤,吉。虎視耽耽,其欲逐逐,無咎。)
第二個爻:日昃之離,不鼓缶而歌,則大耋之嗟,凶。(拂頤,貞凶,十年勿用,無攸利。)

敵人已經日落西山,好像民族大遷移的西羅馬帝國;手足的攬炒策略求仁得仁,重創對手所有干預香港的勢力,甚至動搖了敵人本身的根基。
現在敵人準備焦土,殺人滅港,我死亦不讓你好!讓手足得到一個熔熔爛的香港,
敵人臨走前會捲走香港所有帶得走的資源。
這樣做足足遺害香港10年之多!

最好抄曬班親中奶共既人家
帶走埋班福建幫
瘋傳周日寒流播毒攻港 醫生氣象專家齊駁斥
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200214&s=6996647&a=60595966
鴉片經濟(自由行)後紙醉金迷嘅情況仲嚴重左喎…就係因為大家都掛住炒賣經濟賺錢,無人認真發展第三產業個類野,死循環嚟
有啲人話英國佬做嘢唔聲唔聲,背後做梗嘢
但事實睇起來又完全唔同,一盤冷水照頭淋
所以有時都諗究竟英國會唔會幫我哋手
農業而家都要科技化,唔係失成多過收成。當年雖然數碼港失敗左,但其實個理念係啱。

香港年年咁多盈餘,係都要cut醫療教育預算,傻傻地。
仲有抗爭形態同意識殖入
2003 7.1
之後天星皇后碼頭
之後菜園村
之後到 D&G
雨革
魚蛋
時革 1.0 (邁向 2.0)
抗疫 (進行中)
時革 2.0 (upcoming)
即係搶掠儲備同銀行存款,污染海洋同水
香港好似冇咩資源
第日香港一定要復興農業同工業
今次疫症睇到,香港要靠空運入資源係好危險,台灣自給自足好重要
如果有錢租村屋 我而家就開始做農夫
所以點解我話神仙講時間點近既野冇準過咁濟
長遠既又驗證唔到
神仙:有相關估算, 不過是整個廣東省 & 香港一個估算, 由於不想引起恐慌我是不會透露有關數字, 但我可以話香港數字唔高, 這可能與昨日和今早下了幾場大雨有關.

跳出又跳入
一早話咗大淫婦97前已經奶共,要我跟呢個無恥國家我情願加入共產黨然後攬炒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞