[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
東北三省本身工業底好(因日本-滿州國),痴住俄佬易食又fat fat,點會唔流口水
東北三省經濟本身已經好撚差,講緊係幾年前

出生率年年唔過1.0,年輕人口個個走哂去南方搵食,成個格局好似要畀俄羅斯同日本瓜分咁
區姐仲未出文
萬一中國分成南北國,北中國領土隨時十個省都冇
之後北中國會all in打上海
完全冇留意,有時睇得太多反而亂
冇錯,有得打點解唔打,咩都試下囉
今日黑警夠膽拉肥佬黎
嚟緊老美份報告實會再加辣啲
兩宋遺風
@hermit181
黎智英被抓,這是繼陳、方、李後,抓捕異議人士的繼續升級。另有重判桂民海,以死亡威脅華湧,大量油管主播武漢的節目被黃標,牆內推特大V被銷號且據說本人被抓。

在疫情蔓延和經濟崩潰之時,中共有非常強烈的危機感,故對海內外輿論下重手打擊。

點過香的朋友都知道,香燃盡之前,最後一股煙最濃。
有咩建議/可以做嘅野 可以取消功能組別

我諗大部分人都想取消 但係做唔到d咩
所以大家都唯有想打入功能組織 做plan b
香燃盡之前,最後一股煙最濃

希望係咁啦,而家國際形勢急轉直下
你試下send比華盛頓個個香港團隊
佢講既野大體都好準
香港要似鳳凰重生
推埋呢幾下先
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞