[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
東北三省本身工業底好(因日本-滿州國),痴住俄佬易食又fat fat,點會唔流口水
東北三省經濟本身已經好撚差,講緊係幾年前

出生率年年唔過1.0,年輕人口個個走哂去南方搵食,成個格局好似要畀俄羅斯同日本瓜分咁
最驚入面好多都係五毛
影響左手足嘅思考
個人睇法係要等6月前美國份報告講乜
之後跟美國做

Exactly 等美國國務院既報告 睇下pompeo俾咩suggestion 俾trumpntrump !美國一定會支持要有普選同廢功能組別!因為美國既agenda 已經set左,就係要共管香港!將個反共前線從台灣推到香港
區姐仲未出文
萬一中國分成南北國,北中國領土隨時十個省都冇
之後北中國會all in打上海
完全冇留意,有時睇得太多反而亂

唔可以俾泛民扭曲成個民意 去到功能組別!
如果唔係,會令到美方沒借口用大量民意去幫香港拿到普選
冇錯,有得打點解唔打,咩都試下囉
講左,唔work!
最後既結果係會令到泛民扭曲成個民意 去到功能組別!
將成個agenda 打爛左!
今日黑警夠膽拉肥佬黎
嚟緊老美份報告實會再加辣啲
revoke 香港既special status

功能組別就係無法自治嘅證據
用破壞制度為美國「帶路」,先破後立

如果沒自治,咁就revoke 香港既special status
今年係拿到普選 同滅共既機會!
好似郭生所講,機會得一次,要將香港拉到上國際戰場,令到香港有普選
兩宋遺風
@hermit181
黎智英被抓,這是繼陳、方、李後,抓捕異議人士的繼續升級。另有重判桂民海,以死亡威脅華湧,大量油管主播武漢的節目被黃標,牆內推特大V被銷號且據說本人被抓。

在疫情蔓延和經濟崩潰之時,中共有非常強烈的危機感,故對海內外輿論下重手打擊。

點過香的朋友都知道,香燃盡之前,最後一股煙最濃。
有咩建議/可以做嘅野 可以取消功能組別

我諗大部分人都想取消 但係做唔到d咩
所以大家都唯有想打入功能組織 做plan b
香燃盡之前,最後一股煙最濃

希望係咁啦,而家國際形勢急轉直下
首先香港既政治人物要有呢一個appeal! 要求美國出手

但香港沒一個政黨有呢個appeal !不停spin去功能組別

30年前既轉移視線,現在又重新做多一次
你試下send比華盛頓個個香港團隊
佢講既野大體都好準
香港要似鳳凰重生
邊到有? 我通常係twitter tap CECC
要靠美國義助
推埋呢幾下先
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞