[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
有南嶺擋一擋嘅
如果係咁應該好多城市都奶野
燒屍用高溫喎
可能當咗打邊爐咁掛
不過呢樣我又覺得迷信成份多
其實唔駛靠風 習總一聲令下 要保經濟 要復工 唔駛幾耐肯定二度大爆發 今次仲要一發不可收拾 因為爆發既地方肯定都係工廠區 工業重鎮 大城市

所謂領導真係以為封住幾個省開番其他省就有用更何況封親都係工業大省
習總真係攪炒界之巔
留意下14世紀鼠疫點樣不停二次爆發,結局係要所有帶毒者/動物死清光先解決問題,所以今次規模咁大,唔消滅1%一帶一路嘅人口都唔駛旨意會停
火神山 雷神山
我覺得而家可能已經有解放軍中咗招,只係上面封鎖消息唔俾講
之前唔係話有中招 要隔離?
佢而家武漢啲醫院爆到九彩仲邊有位俾人隔離,好多都匿喺屋企自我隔離
講又死 唔講又死

講左肯定軍中同民間會大恐慌 唔講等如由得佢慢慢爆 只係將出事既時間往後推

九死一生 一生既機會就係支那有足夠既藥物去醫左支那軍先 不過機會大唔大就好難講 始終班官二代紅二代富二代條命值錢過班condom
如果啲藥物係足夠確診數字就唔會係咁升,更何況佢啲數字可信性本身就唔高,個情況可能比想像中再大鑊好多

解放軍真係中招嘅話就精彩,紙包唔住火㩒都㩒唔住,到時支共上下都亂過亂葬崗,官富紅二代冇一個走得甩
原來中武肺男死亡率係女既幾倍

真係長子之死
好難講 只要最基本個數據係假 入面所有分析都唔會成立

想像下有幾多小區幹部 村委 同黨員有幾多男人幾多女人就知

好大可能好多女人中招 只係資源唔夠 又無關係無得入醫院 連確診既機會都無
睇佢叫你自我隔離就知
根本等死
咁咪又唔計因肺炎而死亡
如果天琦冇入冊, 佢有機會係港版瓜伊多
https://lihkg.com/thread/1876613/page/3
依個Po #44 巴打提出啟示錄中的四騎士 ,第一個係 白馬 攜帶弓箭 瘟疫

推背圖46:讖曰:
黯黯陰霾,殺不用刀
萬人不死,一人難逃
頌曰:
有一軍人身帶弓,只言我是白頭翁
東邊門裡伏金劍,勇士後門入帝宮

大家點睇
英國會番黎先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞