[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
講多d
記得之前睇post 5定6話示威會喺2月減弱
好撚準
點知原來係爆肺炎
仲好似有人話過黃藍和解
跳得好遠
https://youtu.be/H4Sy-K0Lb7A?t=23

2020年香港有大災難 鐵口直斷有瘟疫 驚世預言 2020 鼠年十二生肖運程 權朗師傅
393,939 views•25 Sep 2019

呢個人 2019 年 9 月算到 2020 年有瘟疫出現,而且有人員傷亡

source:
有玄學演員去年預測2020年今年經濟大災難
https://lih.kg/eOPJnT
係話下次抗爭係黃藍合一

會動搖到藍嘅我覺得得經濟因素

而唔會屌黃攬炒嘅經濟因素令佢哋會抗爭我覺得除咗佢哋户口啲錢被共產之外冇乜第二個可能性
而家已經開始有少少黃藍整合跡象
希望啦,最藍嗰堆(即係知政府廢,但好擁護警甴嗰啲威權型人格)好難動搖下
上幾個post(唔記得係咪4/5/6)話第時係印度滅支那
Connect 到淺中藍同理性藍已經好好,深藍堆不學無術廢老真係不了
你諗下有一日你同李私煙之流企埋同一陣線都覺得肉酸啦
Lm
係有預言話阿差滅支那,但難度都幾高下,首先要防住隔離班巴基躝癱發癲。

當同班躝癱傾掂數,班阿差入侵就要爬山入藏,本身阿差就怕凍,我諗未到拉薩已經變咗咖喱雪條啦,但係如果成隊部隊都係包頭嘅就另計。
越南打鳩支那算啦
而家上面咁疫情/經濟都咁嚴峻,已經有省政府玩“突發事件應對法”,另外有政府背景嘅青海省投資集團宣布用41%同36%回購債券,不接受條款就閣下自理,擺明恰你班藍絲羊牯吹得我脹咩

https://m.mingpao.com/fin/instantf2.php?node=1581924197782&issue=20200217
Btw 私煙bb去咗邊 係咪中肺炎死鳩咗
越南本身同廣西雲南係frd底架,以前好多軍火走私都係通過雲南廣西,只係班中央人頭豬腦先搞到關係差晒。
呢啲由得佢地自己死啦,我好期待到時支共/港共倒台佢哋嘅反應係點
阿差本身同支那喺西藏邊境有牙齒印,兩邊都有軍隊喺西藏地區駐軍
可能到時美國又會支援阿差軍備呢,反正啲阿差好似本身都唔妥支那,美國又想借阿差加強印太地區影響力,同埋我記得日本好似都有同啲阿差簽咗軍事協議,日本都有可能會幫阿差整軍備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞