[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
冇用
佢都係票投保皇黨
而家真係最好冬眠兩個月先起番身,除非一個人住,唔係家人染到傳比你都幾無奈
你估好似passengers入面個休眠艙咩,個野最後都因為撞咗隕石short咗自動提早叫醒主角

香港地我諗都好難唔係同屋企人住,啲樓太貴一個人負擔唔起,唯有洗多啲手保護自己
你唔可以用common sense去睇啲支那人,因為佢地嗰套common sense係好似燒山啲料咁掉鳩轉咗
而家就係做好自己都冇用, 太古城單野最無奈就係住慈雲山個同事, 個源頭原來係個老野去支那叫雞真係想殺左佢算
睇下好唔好彩
最正係人仔唔可以大貶, 唔係美帝又會出手
所以咪變咗燈神
上帝要你滅亡,必先令你瘋狂
呢啲真係。。。自己死算啦,累撚埋其他人,冇好帶協
其實燒山對中國經濟瞭如指掌,佢嘅分析簡化咗消息來源FC,大家只需要計下嗰負數係單定雙,如果係單,大家就自動波買對家
好早已經有人講左中國為咗撐住經濟同工業轉型,一味QE去保持流動資金同用房地產鎖泡沫,複製美國次按泡沫QE模式,諗住透過一戴一露人仔結算去輸出泡沫經濟。

但今次肺炎發生時間咁巧合,將全中國工業停擺之餘病毒由內陸一線工業城市爆發,我一直都諗會唔會係西多士同戰鬥民族配合美帝一齊捉棋呢
海軍艦長都變咗東亞病夫
仲打乜春仗啊

汁:https://a.msn.com/01/zh-tw/BB109fYK?ocid=st
走去東南亞食晒 d 米對全個亞洲都唔掂
民國大通賬重演
沙漠日夜溫差大,所以蝗蟲夜晚唔飛
要靠日間氣溫上升先飛到

之前非洲想趁天光前灑農藥,點知天氣不利飛機飛行結果missed chance
歐姐話2020年係大洗牌年
會唔會都係暗示多個國家政府都會大洗牌
依家情況除左大陸之外,南韓日本新加坡政府都中門大開不知所謂
全部露曬底有幾無能同官僚
暫時得台灣政府係見得人
佢地國民去到臨界點推翻佢都唔奇

利申 麻瓜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞