[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
可能港九會因南北京條約歸英, 新界同離島就歸台
之後英台之間會再 deal 點比香港人話事

呢張圖 ?
咁以後住東北同西北係味要做就入境手續先可以去旺角同老銅
英文一值叫 Transfer of sovereignty
支共先叫回歸
Handover就解晒政權交接+主權移交
如果用1997嘅標準 北京係話恢復行使主權
倫敦就係話政權移交 香港就買兩邊叫回歸
唓,好似irish border(以前)咁處理咪得囉
仲可以點強硬呢?殺埋人都唔夠要成車車去支境??
軟邊界 就ok
會唔會焗死
2023,2024入下元九運,九運屬火,d人會追崇精神層面、宗教多過物質生活,可能今次病毒令人放棄物質追求;轉向心靈上的發展
03-04 入8運時d 人都係咁講
咪又係炒樓炒到顛
其實唔關事,只係咁蹺,用立春八字推算,今年子月有新景象
合十稟天祈求保祐各位身體健康
支聯辦換個更強硬冇人性嘅人,疫情6月完,大家知道所謂政府係幾冇用,23條立法,下半年打到仆街,大約好似條線出晒嚟
三個問題:
1.時間上我覺得會好似2019咁,立夏之後開始來,一直到11月
2.抗爭定係打仗?我判定唔到,庚金通常主戰爭,而武漢肺炎被稱為WARS就應咗戰爭個意象,所以如果疫情完結而未能得出新局面,就有可能會打仗.
3.沒有用術數分析,現在應該要儲糧,廣東省由低雙位數到破千宗只係大約二十日,如果香港有過千宗,其實就不宜外出,多留家中.
上年8月左右有人話2020年頭會靜落黎
原來因為武漢肺炎
劇本一早寫好
就係一路睇一路個大勢都係咁去,依幾個月真係要好好準備
2003 係為今日打開咗潘朵拉的盒子
無03-19既紙醉金迷,支那作主既鴉片經濟,高樓價炒到普通人賣唔起樓,又點會有以後嘅覺醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞