[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
https://www.epochtimes.com/b5/20/2/14/n11869778.htm
個5個幻日
成個陣咁
p.s. 我睇鋼練諗多左
大方向個個都係講支爆架啦,除咗5毛重有咩人會唱好大陸
呢啲齋睇客觀既野就推論到
唔需要有個咩會社既人收風
咁係味要買定香檳
我冇咁既需要講,客觀事實已經證明咗呢啲野好多kol都識講
你都識講係差唔多,才子講ww3已經講咗好耐
都係嗰句大方向個個都係差不多,相似唔出奇
但才子係既根據係佢既知識,唔係咩線人講啲得佢先收到風既野,神仙係科技方面唔排除係專業人士,但其他野都吹得太大,重要連普通科普都錯
呢度第一個post我都已經講十災
我又係神仙
湧黎香港搶糧食搶物資,冇地方住就衝入嚟搶你間屋,香港正苦再同你講同胞要同舟共濟共渡難關包容包容
廢老冇得食都唔會屌政府屌支那,只會出盡奶力去搶糧,到乜都冇得搶嗰陣打家劫社都唔會話係政府錯
其實莫講話支那人,如果香港真係俾支那狗搶到斷糧冇哂嘢食,我諗到時你同我喺絕望嘅情況下都會提蝗蟲嚟食
佢地到時實痴晒線
仲有命響度先算啦
支那奉行一孩政策,好多都係生得一個仔,嗰啲咪長子囉
屌真係好撚中
法國台灣位風鑑奇人都好準下
2019.1.2.已公開預測發表:中華民族何時復興?(這篇私下預測的正名為中國境內的「中華民族是否人口滅絕」,港澳台除外,由於同時還要在中國網域發布,所以題目更名為「中華民族何時復興」)
內文:中國大陸地區未來將要邁入成片的少育社會,甚至是絕育社會。
一孩冇咗好耐啦
奧運...東京...
喺支那北京食過燒蝎子
其實幾好食
雖然一孩冇左好耐 但係啲人始終習慣左
加上再封閉都好 人地思想都係有(少少)進步既
有外國同中國自己本身都有報導過
即使停左一孩都好 中國每年既出生率一直下降

隨便附個link
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2357838734507882&id=1504603339831430
咁唔只中國既,好多地方都係出生率低
到時應該要好似兩宋遺風咁講,結社保護自己
剩係當年一孩政策之下嗰堆產物收皮都已經係滅長子啦
其實食蟲就好多國家都有,仲話係環保添,不過過唔過到個心理關口就係另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞