[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
2008出,堅野
會突然走,十年後再番黎
支爆唔到啦
Google book買咗可以入面right click translate
得女人生到仔,出生率完全取決於女人
認真
蟲有豐富蛋白質
細個畀阿爺氹左,食過一次和味龍
支共建政以來殺咗咁多人
文革大躍進六四
又死咗好多穆斯林同藏人
仲有好多因一孩政策而被流產的嬰兒
又逼害宗教
係時候要還

tg 谷見到,6月
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/军事管制委员会

大概理解係:由軍政府接管本來由文人政府指揮嘅事務
中華人民共和國史上出現過兩次,建政時期、文化大革命初期
即係平哥無軍隊就死硬
同準備打台海戰爭轉移政經不穩?
但呢個gp唔係話有好多fake news咩
蝗災>搞到大陸飢荒>大陸人落嚟搶野食>誘發香港自組民兵>正式同狗開戰?
其實軍管勢在必行根本係由湖北試水溫再慢慢全國實施,Twitter 啲人都話3個月左右搞掂,重要嘅係軍管之後想做咩,變大北韓定打台灣
到時要自組民安團類似黑社會組織保護家園,廢老一定死先,怕就怕到時仲有大愛左膠衰心軟
支持打台灣
唔好等
台灣有美國做後台
真係夠膽?
係真嘅話要儲糧水+唱美金
唔係話真打嘅時候傷亡仲少過練兵咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞