[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
可能恆河水滅支呢
主要係阿差唔團結,利用姓氏分等級世世代代咁剝奪社會資源和經濟紅利,最唔怕死下層班賤民亦天生注定無上流機會,班賤民有機會只會選擇逃離國家改變命運,所以只能靠班包頭團結去打西藏。

阿差水路有航母但有艦冇機,而且有無錢加油都成問題,所以水路根本行唔通。至於陸戰兵器水平、子彈數量連越南赤柬都不如,搵咩射人,叫班阿差射白膠漿或者可以考慮下
無可能,越南人本身和平同唔鍾意打仗,北越嘅出現只係美帝為咗蘇共先搞場大龍鳳,留意下歷史越南好親近漢人/南方人,無論係文化同飲食方面都嚮往漢族/南方文化。

現代而家更加唔會,佢哋呢十年同泰國一齊經濟起飛,已經爬過咗印尼馬拉,紫醉金迷下邊有人走去打仗。

你話越南同泰國有衝突機會就非常大。
于其係度問,點解自己唔上廣西行下,暴龍哥應該好樂意幫你
可能唱O say can you see 唱得仲好過我同你
係咪架,班撚樣啲英文唔多掂喎
佢哋搞番掂個民族再講啦,連強姦呢個問題都解決唔到嘅話,根本同未開化嘅畜牲無異
講起越南,我識得條友上年去旅行搭搭吓的士成粒子彈從後射入車差啲收皮冇命返香港
曱甴屎就有佢份
Lm
九十九年成大錯
中國共產黨在1921年成立
有好多唔同版本解讀
租借香港99年都聽過
40象講中華民國
41象應該講支講
台灣都會啦,意外嘅嘢好難講。

我認識嘅越南人大多數都好和平,知道打杖有幾慘,現今越共亦知道當年短視走去玩抄家導致經濟衰退崩潰,而家醒目咗好多,唔會搞你啲外資,只會要求你交保護費,或者合資開發地產項目,黃賭行業就只容許越南人沾手,形成鐵三角去平衡利益。
小學雞做領導,本身已經係一個災
九十九年係指毛澤東掌管中國36年1949+36=1976 去世

而家係殺不用刀46象,武漢肺炎
有啲講1949 支那國成立
萬人不死,一人難逃
其實係唔係講緊個感染率?
感染率高,但死亡率低
1949係喺大陸地區建政
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞