[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
中晒
依家殺哂都無用啦 已經爆到全國都係
四圍封哂城 好難想像會再有大爆發,頂多零星小爆發於硬復工後。
蝗災我持觀望態度,不講什麼高山問題,二三月支那氣溫還是偏低 不利蝗蟲飛行

夜蛾爆發是一定的,但農業這兩個月都已經停罷了,爆唔爆發有咩分別?
就算支那今年唔支爆都已經元氣大傷,好多野因為武肺停擺哂,加埋又要找四千億街數俾侵爺仲有蟲害,加加埋埋足夠玩殘支那起碼五年甚至十年以上
唔係話已經有蝗蟲飛到新疆啦咩?
開唔開到工呃唔到人既
有冇多d光明會消息,有人話鼠疫同病毒佢地做成
我都想知呀,so far 剩係見到條片影住個天有蟲飛咁,再加少少文字描述,其他汁都冇講過。

印度就到左架喇但唔知到支未

暫時都係得呢張圖
不過如果真係喺新疆入其實都唔係冇機會飛入支那境內,因為新疆本身都係高海拔地區,入得新疆唔差在翻山越嶺入埋西藏
沙漠日夜溫差大,夜晚可以到零下,低溫對沙漠蝗蟲影響不大
即係得雨季可以阻到佢地
但新市鎮人口密度都好高好難守住
推背圖 46 象:黯黯陰霾,殺不用刀;萬人不死,一人難逃。
https://lih.kg/1843308
而家深圳又開返簽證俾啲支那人入嚟香港,真係好撚驚佢地又嚟播毒+同香港人搶物資
驚死香港人唔死咁
香港人真係要自求多福,盡自己能力幫下身邊嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞