[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
計節氣
真係會有ww3
如果仲有能力結婚生仔或者啱啱有小朋友,其實係時候教下一代開始放眼宇宙
即係要過咗春分
9月參選人立刻發動及宣傳政綱,削減驚方預算,慳返果D錢派比市民
https://lih.kg/fdtdPS

既然777無恥派錢,
我地都可以,

依家即刻宣傳政綱,
9月立會一過半,
就即刻發動議案,
削減驚方預算,

驚方1年預算258億元,
削減一半就130億元,
4年立法任期就520億元,
再叫政府比D錢來,
就儲夠710億,
下年又可以派一萬
你驚就算有時間又主動去識女,都因為疫症而冇人肯出街好過啦
我記得細個沙士嗰陣
香港人係學日本仔病咗就戴口罩
所以日本搞成咁好震驚
點解邊到預言?
同問
我都係同問黎咋 見到前面既人提到ww3
術數上係連親共人士都Connect埋, 佢地原本係建制之內, 咁不論係情報、武裝、金錢、人手都會有舊年無法比擬嘅重大突破, 例如內部文件、爆料、勢力轉投、部隊訓練等

不過實際上最強係眾志成城個種絕大多數而非武力對抗,現時支持林鄭得9%,3月尾4月初好快就出現95%We Connect
認同, 術數上要理解今次金木交戰, 係西方價值同東方價值之戰, 戰場可以屬形而上的. 經濟戰、醫療系統、文宣、價值團結、民主制度、資本主義私產制、貨幣戰、而西方國家美國、英國都係術數上的助力
術數方面點睇今次bno 平權
算撚數啦好嘛
教宗唔舒服
only Sunset
要連班體制內嘅共狗都反埋一份,好大機會係呢班人會被收割但走唔到
定還是只係民間親共團體,好似愛字頭嗰堆先connect到
覺得個進程過得好慢,個武漢肺炎仲要搞幾耐

想快啲進入下一階段,我等到悶
咁你要學習下忍耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞