[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
成日覺得計呢啲好易計漏,唔係計錯,好似麥玲玲咁,計春夏秋冬,金木水火土,但個誤差太大。玄學好多都係計數,一進位就唔同哂。
其實而家伊朗係凍嘅
巴西嗰位係去過意大利
泰國嗰啲有機會喺冷氣下傳播
德克蘭而家得8度
正常嚟講端午節前後會完睇下古人經驗勁定呢隻病毒勁
D 人用 SARS 類比就覺得熱會死,
但 d 人唔願信呢隻合成毒仲有伊波拉、瘋狗症等
應該收唔返>聯匯爆>港爆>支爆
不過金管局新總裁奶共,可能會同支那簽延遲還款
同意,感受到。
香港先死硬,夏天商場冷氣凍到唔洗比電費咁
暫時覺得係處理疫情不佳.

另外今次武器、人員開支預算大增, 政府個Plan真係打算下半年武力鎮壓(之前講立夏之後金木交戰打到癲)

派一萬,出年至有,加武力預算,下半年就要手足受
咁要睇下美帝會唔會幫手了,同埋大格局支那唔倒台都散哂,到時仲有冇餘力搞香港同台灣呢
實收唔番啦,只會不斷loop,支那最壞情況可能真係要鎖國,糧食要配給先掂
其實巴西依家都係廿零度
曼谷廿八九度
e朗 得個位數

天下圍攻
[大震撼] 日本4x歲女性曾確診 退院後閉關25日再陽性
https://lih.kg/1899549
聯印抗支
依家政府係咁課金啲狗,裝備上差距太大,我哋依邊會唔會有咩支援令到我哋可以繼續打落去之前有冇啲預測講依部份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞