[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
財爺每人派10k,大家又可以唱美金啦
所以唔係天氣轉熱就大機會好轉囉,東京奧運
我都覺得真係會GG,關又唔封,啲厚生省官員又中招,就算搞得成都唔會多人去
派左錢,武漢肺炎已在香港消失成功抗疫。

大陸維穩方法十年如一日
有啲嘢唔係用個錢字就解決到
另一個占星師Julia Zhu對Trump嘅分析
唔知大家會相信邊個多啲

頭先我有諗過,開頭話派一萬,到最後比支那抽乾庫房,冇得派,反而令到香港人更加嬲
如果派一萬都無錢
咁個政府閂咗佢好過
睇銀行存款
根據港元人民幣貨幣互換協議金管局借4000億美元畀支那

一支爆呢4000億美元就收唔返,聯系匯率玩完,港幣變廢紙
其實係唔係都收唔返
個理論好似因為武漢肺炎係病毒,病毒由蛋白質造成,蛋白質入面ge酶會因為高溫而變質,令佢失效,所以依家係希望大環境變高溫d,令武漢肺炎失效
好似係咁
係呀,所以d人咪驚佢高溫都唔驚,會因為咁搞到5,6月都搞唔掂
咁都可能巴西 泰國果d高溫國家都未夠高溫,令唔到佢失效,只係令佢減弱,或者因為佢地防疫做都唔好,直接人傳人
楊天命都話連唔到
好準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞