[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
歴史上邊個國家想取代美元
下場只有一個
無問題架
咁你咪入以色列貨幣
入美元呢啲粗重嘢等我黎
真咩
不過我都換左d美金放左係銀行未拎
唱左要唔要拎出嚟

又啱
of course,擺喺銀行冇意思架
巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到
你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
你睇下JPY:HKD個chart,呢半年一路都係向下跌,而家整劑肺炎分分鐘跌得仲甘
咪玩啦美爆,由清朝乾隆皇帝去到而家2020年美國一路都繼續keep住係聯邦共和體制,二百幾年嚟都冇咩點變過,反觀世界各地就真係喺呢兩百年間發生左翻天覆地嘅改變
儲汽水蓋
上面話美爆個位
你不如買隻貨櫃入山洞
入十年午餐肉同水份量吧啦
d野食完美元都未爆啦
而家係佢話驚美爆嘛
美爆即係等於核爆啦差唔多
入山窿當核戰爭咁冇分別
咁咪再入貨囉
Solomon Yue話如果港共取消9月選舉或作選舉舞弊, 佢認為美國國務卿務必要制裁駱惠寧

https://twitter.com/SolomonYue/status/1231223700378140672
其實點唱美金最好?
網上銀行唱完再去外幣ATM係咪貴D?
岩岩出黎做野無耐嘅港奴 唱得唔多
我諗支爆完有排都未到美爆
睇下邊間銀行,我自己比較過獅子頭同發達鳥,分別不大,不過去找換店有得唱散啲,atm機冇
獅子 花旗 都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞