[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈7 之 十災 - 蝗蟲may coming to Town

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
而家又封返城,好明顯上面啲官員已經亂哂大坑
指Cold War 2.0 中美版

如果熱戰WW3 幾十年 應該會世界秩序徹底崩潰接近末日先會出現到
其實貿易戰都可以算係冷戰嘅一種?
唔記得邊個講,話而家呢個時代好難會打熱戰

因為一認真打就玩核,到時全世界變Fallout
就算好似金仔咁癲都唔會想玩到咁大
頂多好似早排美帝無人機針對頭號人物獵頭咁

美帝之前就開始同支共打經濟戰
撳住支那嚟打,嗰時已經令好多高層一早就諗定走佬
可能都係間接令佢而家爆瘟疫後政治咁混亂嘅原因
因為其實武漢最初出事時支共可以做好少少
已經唔會搞成今日咁

所以如果未來史書將貿易戰寫成WWIII頭盤
我覺得都好合理
其實個人覺得貿易戰就係冷戰2.0既開端
如果真係WW3, 大家都可能會死
現代戰爭根本唔會打到咁耐
好出奇咩,如果唔係聖經都唔會講在生既羡慕死去既,想死卻不得死,到時係生不如死
支那搞左成個月都控制唔到個形勢,天意如此,班友應該準備著草去所羅門群島,聽聞支那有私人投資1000億美金去呢個剛建交既小國
順位唔係彭斯再到佩洛茜補咩
冇計,支鬼已經散佈去世界各地
冇咩可能過到高山去到中國
點唔會,如果有一方發癲射核彈,到時就真係打幾十年

睇下邊個肯投降先如果唔係就打到完滅對方為止先收到手
其實有冇諗過核電廠的人中招,如果在核電廠裏蔓延瘟疫就大鑊,到時冇人控制降溫。

打ww3都要諗埋呢樣,唔係打完塊土地,啲核電廠自爆都冇用,核威懾力的一種。
解封應該係維尼, 佢講明要復工

睇黎維尼掌權危機到了
可能習維尼要求解封武漢復工個柯打去到武漢已經變左第二個樣

不過咁樣彈出彈入法即係話俾人聽個疫情已經完全失控,班貪官都唔知聽邊個支笛,同燒山之前講話國家衞健委同中國疾控中心報出嚟個數唔一致不謀而合
班細嘅唔聽佢支笛
應勇=勇士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞