[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實HSBC 兩個幾一里好揾笨
因為轉做Miles 要比錢
用SC AM 同 BEA flyer 仲實際
有冇人知渣打am啲里數幾時先會入落去
我google左好耐都搵唔能到
都簽左兩皮野
但分就得2369

點解唔問CS
BEA 張Visa Sig 柒到
有冇人知渣打am啲里數幾時先會入落去
我google左好耐都搵唔能到
都簽左兩皮野
但分就得2369

點解唔問CS

我禁能左半個鐘都禁唔能到
大學生啱啱用cv開左張black
卡已到手 都幾肯定唔會簽張cv
應唔應該cut左張cv佢定要等1年先cut得

拎左迎新先

cv用黎淘寶都幾好

借問聲好係邊
回3%就好
咪玩啦

拎左迎新先

cv用黎淘寶都幾好

借問聲好係邊
回3%就好
咪玩啦

淨係用黎淘寶
平時真係狗都唔屌

拎左迎新先

cv用黎淘寶都幾好

借問聲好係邊
回3%就好
咪玩啦

淨係用黎淘寶
平時真係狗都唔屌

淘寶也不屌啊,所有成哥既公司超市都不屌,用black 好過,唯一屌佢就係9月份簽滿28,000回500,再加網上簽滿5000回200,呢個先屌,希望我無記錯。

拎左迎新先

cv用黎淘寶都幾好

借問聲好係邊
回3%就好
咪玩啦

淨係用黎淘寶
平時真係狗都唔屌

4.95%charge你都用
成張compass都係dbs拎嚟呃師奶同學生
平時食飯用DBS eminent
買野用DBS black

海外 (日本台灣泰國): 中銀銀聯
貪佢海外都免手續費

貪佢海外都免手續費

Eminent black兩溝有咩含意
dbs black話新卡頭5000有額外獎賞 係咩黎 頭5000先有12倍 ? 定唔關事

貪佢海外都免手續費

有無人知海外簽hsbc vs會唔會抵屌過銀聯
匯豐張普通卡係咪超罕有, 我學生時申請到依家用左成5年, 期間做左野兩年, 依家年收入240k 都仲係一萬credit

有次打去問佢可唔可以比多少少credit 我夠買兩部iphone佢都唔制
想問呢排有咩卡迎新抵玩 黎緊有一筆50k要簽 感激
手上有:
Hsbc 白金
Scb am
Bea flyerword
Citi rewards
匯豐張普通卡係咪超罕有, 我學生時申請到依家用左成5年, 期間做左野兩年, 依家年收入240k 都仲係一萬credit

有次打去問佢可唔可以比多少少credit 我夠買兩部iphone佢都唔制

匯豐d標準係on99架啦
星期二網上申請左ac am 比左3月糧單
星期四打比我叫我補多兩個月salary proof
但係我唔記得補
今日就sms同我講approved
5日就批

月薪15k
比佢張糧單連埋bonus
可以參考下
但係我唔記得補
5日就批

月薪15k
可以參考下

呢度有啲巴打夠哂年薪,tu 又高都唔批,有時覺得渣打同匯豐一樣咁飄忽

我用六萬大法申請
無聽過話要凍結
不過就真係等左成3星期先收到卡

你係上網apply

同埋係話批卡後等3個禮拜收卡定成個審批過程要3個禮拜

我係分行開ac 職員sell順便我開am卡
我問佢唔係要返工果d先申請到咩(我學生)
果陣我拎住張十皮cheque 佢話當我無業 用資產申請
係我簽左份申請表後計3個星期收到張卡
批左卡後2日張卡就寄到我屋企

我第一次申請都係咁 但係佢唔批比我
我再申請多次 佢話要凍結資產

可能六萬大法玩爛左
如果真係六萬存款就開到卡 咁張卡好快變公廁卡

公廁左好耐

同級又差唔多既卡我覺得dbs black仲公廁啲

(其實兩張都公廁,不用分那麼細
想問呢排有咩卡迎新抵玩 黎緊有一筆50k要簽 感激
手上有:
Hsbc 白金
Scb am
Bea flyerword
Citi rewards

amex
但係我唔記得補
5日就批

月薪15k
可以參考下

呢度有啲巴打夠哂年薪,tu 又高都唔批,有時覺得渣打同匯豐一樣咁飄忽

我就係其中一份子

拎左迎新先

cv用黎淘寶都幾好

借問聲好係邊
回3%就好
咪玩啦

淨係用黎淘寶
平時真係狗都唔屌

淘寶點解唔用中信motion卡
但係我唔記得補
5日就批

月薪15k
可以參考下

我就係其中一份子

渣打有一張卡係手,申請其他卡秒批

我見有啲人喱頭話唔批嗰頭過多過幾禮拜又寄張卡俾佢,我想知係咩一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞