[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問下巴打hsbc visa signature有冇得免年費?
我唔儲miles,淨係想要cash rebate
依家用緊dbs black同eminent

有,至少首兩年都免
我用citi clear 想去朗豪坊睇戲用個買一送一優惠
但網頁版同app 版都話唔得,話此卡不適合優惠
打去citi 又話係戲院問題
打去戲院又冇人聽
有冇巴打試過咁

未必套套電影都有優惠
通常大製作就無B1G1
我用citi clear 想去朗豪坊睇戲用個買一送一優惠
但網頁版同app 版都話唔得,話此卡不適合優惠
打去citi 又話係戲院問題
打去戲院又冇人聽
有冇巴打試過咁

未必套套電影都有優惠
通常大製作就無B1G1

我見佢都有得揀b1g1 option
但就唔俾用,我睇套boss bb 都唔係咩大作姐
已有dbs black, bea flyer, 交行銀聯
見啲歐美機票愈來愈平 想放棄am轉玩 cash rebate
係咪平時簽就1+, 食野就dbs eminent, 外幣eminent, 網上boc icard 咁玩?
大額迎新用eminent食500?

平時dbs 都可以eminent
點先知 邊d係合資格簽帳
好驚申請完 簽完唔當係
想申請 eminent
佢講果1000$ 係dbs dollars
8% 姐係簽12500?
開左上商銀聯
好感動
CITI 迎新禮物都幾快寄到,簽完半個月就收到
又可以申請下一張
好驚申請完 簽完唔當係
想申請 eminent

恕我直言
銀行個網站有條款可以睇,而且我相信你依條咁顯淺既問題亦,係堆條款到都無咩爭議點
如果你唔係一個文盲 你既問題根本唔會出現係個POST到

咁請問你係唔係文盲?
CITI 迎新禮物都幾快寄到,簽完半個月就收到
又可以申請下一張

早2個月開左張大新BA 拎去PLAYME完 過幾日D迎新里數已經係個AVIOS戶口入面 好有效率

一月開左張VS,唔知幾時簽夠左個迎新,不過肯定係十日八日內,到依加都未收到D超市優惠劵
想問大貓vs, 大家試過最低幾多年薪同資產

無穩定收入 但有一球係大貓度
呢排是咪好多人申請 dbs Eminent VP , 上星期三網上申請 , 今日仲係處女中

我一日就批,本來得學生compass visa, 琴晚11點幾申請 dbs Eminent VP,岩岩Check左成功批核
呢排是咪好多人申請 dbs Eminent VP , 上星期三網上申請 , 今日仲係處女中

我一日就批,本來得學生compass visa, 琴晚11點幾申請 dbs Eminent VP,岩岩Check左成功批核

前排個迎新咁吸引,自然多人申請

前排個迎新咁吸引,自然多人申請

我無dbs 卡直接申請 Eminent VP 是否不智
好驚申請完 簽完唔當係
想申請 eminent

恕我直言
銀行個網站有條款可以睇,而且我相信你依條咁顯淺既問題亦,係堆條款到都無咩爭議點
如果你唔係一個文盲 你既問題根本唔會出現係個POST到

咁請問你係唔係文盲?

睇完
見到佢話payme 唔計
但我聽人講 食飯就3% 但我搵唔到資料
另外老母下個月去旅遊
去杜拜 係唔係申請張銀通好
佢得vs hp 同岩岩新既 hsbc 銀通卡
洗唔洗申請另外一張新 定上邊有岩用
另外老母下個月去旅遊

你邊到黎? 用語咁奇怪
HSBC 銀通你都講得出

儲蓄戶口擺返十幾廿個應該得掛

年收入28萬等緊結果
巴打幾時申請幾時知結果?

我4月1申請
4月5收到message叫我打去確認啲資料
4月7批左

年薪?

過300k

好快批

1/4 上網交 10號收到卡

年薪 260k

有幾多錢係東亞?
另外老母下個月去旅遊

你邊到黎? 用語咁奇怪
HSBC 銀通你都講得出

銀聯先岩
另外老母下個月去旅遊

hp係咩卡黎

vs 都ok 海外有4倍or9倍 依加頭萬5仲有多5倍 hsbc銀聯無用
另外老母下個月去旅遊

hp係咩卡黎

vs 都ok 海外有4倍or9倍 依加頭萬5仲有多5倍 hsbc銀聯無用

卓越果張
我老母vs 入左食飯
另外老母下個月去旅遊

hp係咩卡黎

卓越果張
我老母vs 入左食飯

如果你既 vs 解 HSBC visa signature
就上網登記海外 5x
加埋有 3.6% 回賺

年收入28萬等緊結果
巴打幾時申請幾時知結果?

我4月1申請
4月5收到message叫我打去確認啲資料
4月7批左

年薪?

過300k

好快批

1/4 上網交 10號收到卡

年薪 260k

有幾多錢係東亞?

無東亞戶口
另外老母下個月去旅遊

hp係咩卡黎

卓越果張
我老母vs 入左食飯

第一次聽人叫hp
btw 廢卡黎 0優惠 我都唔帶出街
除左換英航

入左食飯 都可以照用
你老母預洗幾多錢 太多就唔好用佢
屌個hsbc咁耐都唔contact我
又話咩九個工作天
另外老母下個月去旅遊

hp係咩卡黎

卓越果張
我老母vs 入左食飯

Premier就premier啦你邊到作個h出黎
冇睇咁耐,文盲伸手智障仲多左,唔怪得啲人走哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞