[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有冇巴打知分期計唔計個迎新?
想簽2萬蚊分期 係咪會當簽左2萬?

你交幾多計幾多
有冇巴打知分期計唔計個迎新?
想簽2萬蚊分期 係咪會當簽左2萬?

我曾經同你一樣咁天真
學生申請HSBC GOLD唔批
利申夠60K
TU A

人地要求唔係 60k年薪咩

除左以年薪計,仲有其他因素
學生,即係唔係全職
一個月10k
一個月2k
一年湊夠60k,係唔會批

60k scam好過 hsbc gold 啦

hsbc無做開學生卡

hsbc 不意外 , 邊個同你講夠就一定批
如果有flyer world
Sc AM
Eminent
Dbs black
想keep兩張長用
首先black食完迎新係咪廢得?
黎緊想係chrome hearts買條手鍊25k左右
渣打係咪唔會計呢類簽賬?(金屬、珠寶類)
Flyer world就無問題?
最好係咪AM用黎上網同平時買野
Flyer world用黎交費
咁食野又會邊張抵用啲?
Eminent有邊方面好啲
感激
用dbs omni一按即付幾方便
好撚灰

之前上網買機票 間仆街野原來係海外註冊但我唔知
因為張VS唔夠CREDIT又廢事入錢 用左第2張HSbC比 由9X變左1X
唔見左萬鳩幾里

告戒各位既打 去中介網買機票要睇清楚D係咪海外註冊
好撚灰

因為張VS唔夠CREDIT又廢事入錢 用左第2張HSbC比 由9X變左1X
唔見左萬鳩幾里

告戒各位巴打 去中介網買機票要睇清楚D係咪海外註冊
好撚灰

唔見左萬鳩幾里

點解會9變1
解釋下
想問下如果for八達通用 現在是咪都係one+最好
碌apple gift card食迎新好似唔錯?
係一個實食到迎嘅方法?
Apple每次有無限買幾多張gift card?

D卡自用定點

無限購
唔等錢找卡數就留住之後炒蘋果
等錢洗就拎去賣

到時抽唔中咪碌柒

出面回收價好似係965折,睇個量有幾多
好撚灰

唔見左萬鳩幾里

點解會9變1
解釋下

hsbc vs 海外 9x
hsbc premier 海外 1x
係一個實食到迎嘅方法?

D卡自用定點

無限購
等錢洗就拎去賣

到時抽唔中咪碌柒

咁百佳惠康呢
仲未收到dbs迎新個分
係一個實食到迎嘅方法?

D卡自用定點

無限購
等錢洗就拎去賣

到時抽唔中咪碌柒

咁百佳惠康呢

近排得反 94
好撚灰

唔見左萬鳩幾里

點解會9變1
解釋下

vs9X
其他卡都起碼6X
不過HSBC Gold 我之前又批到

果陣得份人口普查番

用匯豐出糧
係一個實食到迎嘅方法?

D卡自用定點

無限購
等錢洗就拎去賣

到時抽唔中咪碌柒

咁百佳惠康呢

近排得反 94

碌呢d嚟賺近新真係…
係一個實食到迎嘅方法?

D卡自用定點

無限購
等錢洗就拎去賣

到時抽唔中咪碌柒

咁百佳惠康呢

近排得反 94

碌呢d嚟賺新真係…

想問下用東亞flyer world交保費有無里數賺
好撚灰

唔見左萬鳩幾里

點解會9變1
解釋下

vs9X
其他卡都起碼6X

VS我開左張附屬卡比條女 放左5X 係海外 TOTAL 就9X
我自己係放係食飯 所以PREMIER 海外係得1X

唉 就係條女柒住晒 係咁吹鳩住叫我快D買機票 趕住去柒咁 同佢講等我入埋錢落張VS到先 用VS買都話唔等得 結果用PREMIER買就柒左
想問下用東亞flyer world交保費有無里數賺

保費 學費都無
好撚灰

唔見左萬鳩幾里

點解會9變1
解釋下

vs9X
其他卡都起碼6X

VS我開左張附屬卡比條女 放左5X 係海外 TOTAL 就9X
我自己係放係食飯 所以PREMIER 海外係得1X

唉 就係條女柒住晒 係咁吹鳩住叫我快D買機票 趕住去柒咁 同佢講等我入埋錢落張VS到先 用VS買都話唔等得 結果用PREMIER買就柒左

HSBC 近期有額外海外5X優惠,你快啲登記反
想問下到底依家八達通用one+定係DBS Eminent好
可能平時都會用下
現有icard, dbs black同cv
係一個實食到迎嘅方法?

D卡自用定點

無限購
等錢洗就拎去賣

到時抽唔中咪碌柒

咁百佳惠康呢

近排得反 94

碌呢d嚟賺新真係…

我都有張要碌呢D黎食迎新,近排冇乜野要碌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞