[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
渣打mile卡係咪一定要搵街站先可以用6萬果個方法申請? 果6萬係咪唔洗擺三個月?

我網上申 都係60K 依招 應該唔洗掛 你拎左卡 拎走個60K 邊個理你

之前有巴打講要做定期?
渣打mile卡係咪一定要搵街站先可以用6萬果個方法申請? 果6萬係咪唔洗擺三個月?

我網上申 都係60K 依招 應該唔洗掛 你拎左卡 拎走個60K 邊個理你

之前有巴打講要做定期?

唔洗 經驗保證 4月頭先批卡

之前有巴打講要做定期?

我唔係challenge 巴打你,只係我印象中前幾頁有巴打好似咁講過啫

我唔係用六萬大法開卡,所以唔敢講
14號申請咗hsbc vs,到依家都冇收過任何通知,係咪唔批就唔會通知?
我年薪夠係咪都可能唔批?

有冇人知可以點查申請進度

要等SMS話你知佢收到你Apply再等email 都等左2星期
前日收到張金卡 明明係申請HSBC VS夠年薪

咁撚慘,之前有冇用開大貓信用卡?

好撚柒想開張白金
又有戶口又唔撚sup我
咩9個工作天會聯絡你

大前晚申請白金,前晚先scan 簽名,今朝凌晨5點email通知批左
想問下 hsbc d卡寫話 頭10萬先可以有額外rc
係for最紅自主only 定點 如果我碌爆左10萬最紅自主 佢出d promo for examole 碌萬寧5000回500 個d 我仲會唔會有得回

推一推
14號申請咗hsbc vs,到依家都冇收過任何通知,係咪唔批就唔會通知?

要等SMS話你知佢收到你Apply再等email 都等左2星期

好撚柒想開張白金
又有戶口又唔撚sup我
咩9個工作天會聯絡你

大前晚申請白金,前晚先scan 簽名,今朝凌晨5點email通知批左

巴打有冇戶口?
Vs真係好好用

好撚柒想開張白金
又有戶口又唔撚sup我
咩9個工作天會聯絡你

巴打有冇戶口?

本身有個匯豐戶口同時出糧都係呢個戶口,年薪夠150k,頭先睇多次email,話批左運籌理財白金,但我申請普通白金,仲要冇200k資產
Vs真係好好用

有咩慘得過申請完無消息

我兩個星期連sms都冇

之前有巴打講要做定期?

之前有巴打講要做定期?

工作點填,依家做到似Ae唔睇糧?

之前有巴打講要做定期?

工作點填,依家做到似Ae唔睇糧?

我學生
寫失業
Vs真係好好用

但我覺得一張VS唔夠打天下
一年簽10萬唔難係中佢最紅自主既 唔難
飯食幾萬 平時百佳惠康 一年 點都買到 一萬幾千啦 去旅行都係佢既話 可以話係爆硬
想問dbs compass dollar係咪可以換里數?
我有compass visa and 申請black卡 但驚申請唔到
有冇人知CV 宜家用payme 食唔食到迎新?
Vs真係好好用

飯食幾萬 平時百佳惠康 一年 點都買到 一萬幾千啦 去旅行都係佢既話 可以話係爆硬

額外 3X 都計入 100k quota?
Vs真係好好用

額外 3X 都計入 100k quota?

3X 5X分開計 都係10萬 即係如果你放食飯 你一野食左10萬 就3X爆 5X都爆 咁你之後 買超市 個D就唔會有3X倍數
Vs真係好好用

Am + vs
Vs真係好好用

Am + vs

而家緊enjoy+blue cash
諗住cut走哂兩張
一張轉am 睇下申唔申請到vs
Vs真係好好用

Am + vs

而家緊enjoy+blue cash
諗住cut走哂兩張
一張轉am 睇下申唔申請到vs

Am好似Hongkongcard申請唔錯
又多樣野送 街霸係咪都無咩特別優惠
如果我想申hsbc vs
唔夠人工同資產但有物業
物業洗唔洗一定要係hsbc供
定俾到prove 就得
如果我想申hsbc vs
唔夠人工同資產但有物業
物業洗唔洗一定要係hsbc供
定俾到prove 就得

物業應該唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞