[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
匯豐網上理財邀請升級vs卡但唔批

直接申請就批左 咩撚野玩法
想問下 tu點樣check?

因為我想考政府工

但我有信用卡 都碌過唔少錢

不過好多都準時找數

唔知會唔會有影響
唔該巴打

TU要5***先請,明年請早

放心 hsbc 係噤
想問下幾年前有幾張卡 但有排無找卡數 比人追數 但依家全部找清哂所有卡 但我無卡係身 依家申請係咪通常都唔批? 無卡係身都幾麻煩 好想申請番張
留名
Bea flyer world
聽過最低幾多k年薪就申請到?thanks
Dbs Black同eminent 主要有咩分別?已經上網搵過都唔係幾清楚
Dbs Black同eminent 主要有咩分別?已經上網搵過都唔係幾清楚

無分別

已經明白

upgrade原來會reject

upgrade原來會reject

佢係邀請你試,唔擔保一定批俾你
有無人試過用dbs係本地網站比外幣會點計
計本地,海外定無分?
AE 銀卡 100萬年薪果張
Sc申請按揭個陣,佢夾我夾申埋am
想問下8達通自動增值儲唔儲到里數?
4月開始好似5/6蚊一里? 網上睇到
Sc申請按揭個陣,佢夾我夾申埋am
想問下8達通自動增值儲唔儲到里數?
4月開始好似5/6蚊一里? 網上睇到

得 六蚊一里
問左客服話dbs Eminent 宜家儲dbs$ 係照計翻1%個玩法
$250=dbs$1 唔適用, 係我聽錯定真係咁玩
想問下幾年前有幾張卡 但有排無找卡數 比人追數 但依家全部找清哂所有卡 但我無卡係身 依家申請係咪通常都唔批? 無卡係身都幾麻煩 好想申請番張

有無人可以解答我
我係上個post問過各位dbs$既野,到今日都係一個dvs$都無加過我其實係唔係無登記咩野/做少左咩野搞到唔加分我已經本地/外幣網購都有,完全唔明佢係點計,同埋我係網上申請,依家omni又唔比我登記野

有無人可以解答我

你申請下咪知
我係上個post問過各位dbs$既野,到今日都係一個dvs$都無加過我其實係唔係無登記咩野/做少左咩野搞到唔加分我已經本地/外幣網購都有,完全唔明佢係點計,同埋我係網上申請,依家omni又唔比我登記野

唔洗登記
你咩簽帳 用乜卡

唔洗登記
你咩簽帳 用乜卡

dbs black master,簽muji 阿信屋又有,簽indiegogo都有,上個post問左expedia唔會加dbs $,但係其他本地既野都係一蚊都無,就算少計佢250hkd=1dbs$我都最少有幾蚊丫依家兩個星期都黎

唔洗登記
你咩簽帳 用乜卡

dbs black master,簽muji 阿信屋又有,簽indiegogo都有,上個post問左expedia唔會加dbs $,但係其他本地既野都係一蚊都無,就算少計佢250hkd=1dbs$我都最少有幾蚊丫依家兩個星期都黎

你收左月結單都無先講啦

唔洗登記
你咩簽帳 用乜卡

你收左月結單都無先講啦

已經收左第一期即係最少要等一個月(月結)先有?

唔洗登記
你咩簽帳 用乜卡

你收左月結單都無先講啦

已經收左第一期即係最少要等一個月(月結)先有?

果個月既月結單就有
你打去cs問仲快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞