[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我係上個post問過各位dbs$既野,到今日都係一個dvs$都無加過我其實係唔係無登記咩野/做少左咩野搞到唔加分我已經本地/外幣網購都有,完全唔明佢係點計,同埋我係網上申請,依家omni又唔比我登記野

唔洗登記
你咩簽帳 用乜卡

dbs black master,簽muji 阿信屋又有,簽indiegogo都有,上個post問左expedia唔會加dbs $,但係其他本地既野都係一蚊都無,就算少計佢250hkd=1dbs$我都最少有幾蚊丫依家兩個星期都黎

你收左月結單都無先講啦

已經收左第一期即係最少要等一個月(月結)先有?

果個月既月結單就有
你打去cs問仲快

唔該巴打先
Sc am好有效率
前日cut off今日睇里數已入am account
原來佢分2個category 計會入2次里數比你
我朋友申請左dbs black 佢想申請申eminent vs
但佢係學生 會唔會reject? 佢入息唔夠
Sc am好有效率
前日cut off今日睇里數已入am account
原來佢分2個category 計會入2次里數比你

我今日睇好似仲未有喎 , 用app 睇
想問下幾年前有幾張卡 但有排無找卡數 比人追數 但依家全部找清哂所有卡 但我無卡係身 依家申請係咪通常都唔批? 無卡係身都幾麻煩 好想申請番張

有無人可以解答我

Check your tu score
C或以上可以試下開

點解呢度d 人覺得要c 以上先可以申請到信用卡
邊張換飛行里數最好
年薪唔夠 但TU有b 會唔會易批
匯豐網上理財邀請升級vs卡但唔批

直接申請就批左 咩撚野玩法

upgrade原來會reject

佢係邀請你試,唔擔保一定批俾你

其實點先會收到invite

聽講係用白金十年左右
想問下幾年前有幾張卡 但有排無找卡數 比人追數 但依家全部找清哂所有卡 但我無卡係身 依家申請係咪通常都唔批? 無卡係身都幾麻煩 好想申請番張

有無人可以解答我

C或以上可以試下開

識玩都走晒
太多伸手
邊張換飛行里數最好
年薪唔夠 但TU有b 會唔會易批

我想申請邊張先 DBS black 唔夠都申請到
M power喺咪好廢
利申:垃圾IVE仔
M power喺咪好廢

呢度d 巴打話恆生係宇宙級辣殺

聽講係用白金十年左右

我未夠兩年都收到
M power喺咪好廢

屌 我仲on99咁走咗去apply

聽講係用白金十年左右

我未夠兩年都收到

我反而想知用運籌理財果張用得耐佢會唔會邀請我
M power喺咪好廢

學生黎講大路都係dbs cv 再申請 black

有無人可以解答我

C或以上可以試下開

識玩都走晒
太多伸手

前幾個post 見巴打你地係咁答
我朋友申請左dbs black 佢想申請申eminent vs

唔會唔批 不過應該唔降grade批張platinum比佢 而唔係signature

唔會唔批 不過應該降grade批張platinum比佢 而唔係signature

唔會唔批 不過應該降grade批張platinum比佢 而唔係signature

好難講既 , 呢個年頭咁多父幹

聽講係用白金十年左右

我用左張白金 6 7年 收到
M power喺咪好廢

學生黎講大路都係dbs cv 再申請 black

咁我點樣可以cut咗去
留名
學生一問 因工作需要多d信用卡
一般citi clear hangseng sc 工商 bea學生卡都有
睇左第一頁 諗住整埋boc icard dbs cv+blackmaster 同埋大新one+ 想問仲有冇d咩可以申請? 同一間銀行都得
學生一問 因工作需要多d信用卡
一般citi clear hangseng sc 工商 bea學生卡都有
睇左第一頁 諗住整埋boc icard dbs cv+blackmaster 同埋大新one+ 想問仲有冇d咩可以申請? 同一間銀行都得

睇你想儲咩,同碌開咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞