[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
申請果陣股票當唔當資產

資產的一半
如30000蚊股票=15000現金

分行叫我去promotion counter 有冇人知邊度有promotion counter 或者sales 留低telegram

上網申請唔得咩

但我係學生,冇240000年薪。之前學校有街霸,所以知道可以咁樣申請
所以想搵個人幫我搞

我都幾好奇呢張野免唔免到年費

一年簽150000

聽講要差唔多十萬八萬先有得傾 , 唔夠既就 $1800 但係就俾 18000里你

海港城長期有檔

大概邊個位?

網上申請就得

寫無業

我學生 早2星期到收卡

但我係學生,冇240000年薪。之前學校有街霸,所以知道可以咁樣申請
所以想搵個人幫我搞

一年簽150000

聽講要差唔多十萬八萬先有得傾 , 唔夠既就 $1800 但係就俾 18000里你

海港城長期有檔

大概邊個位?

網上申請就得

寫無業

我學生 早2星期到收卡

用6萬大法申請?
想開渣打am 卡,戶口有$60000
有冇人知邊度可以申請

分行叫我去promotion counter 有冇人知邊度有promotion counter 或者sales 留低telegram

上網申請唔得咩

所以想搵個人幫我搞

一年簽150000

其實都唔過份啦
去買都要1800先買到18000哩

所以想搵個人幫我搞

一年簽150000

海港城長期有檔

大概邊個位?

網上申請就得

寫無業

我學生 早2星期到收卡

用6萬大法申請?

我網上申請 用其他銀行資產申 比佢reject
我打去問點解 佢話資產要放6萬係sc
咁我就叫佢幫我再搞 然後我去放6萬入sc
之後就批左
無話過自己係學生

一年簽150000

海港城長期有檔

大概邊個位?

網上申請就得

寫無業

我學生 早2星期到收卡

用6萬大法申請?

我網上申請 用其他銀行資產申 比佢reject
我打去問點解 佢話資產要放6萬係sc
咁我就叫佢幫我再搞 然後我去放6萬入sc
之後就批左
無話過自己係學生

thx, 請已申
有冇巴打知邊到有bea街霸
申請flyer衰左
walkin問過sales
佢都唔清楚要擺幾多資產

所以想搵個人幫我搞

一年簽150000

海港城長期有檔

大概邊個位?

網上申請就得

寫無業

我學生 早2星期到收卡

我上網申請,月薪17k都批左,唔洗6萬
好撚on9 張sc am用左一個月鬆d毫無預警下死亡
啪又啪唔到 插又插唔到

HSBC卡塊晶片先最垃圾

壞得最密

所以想搵個人幫我搞

一年簽150000

海港城長期有檔

大概邊個位?

網上申請就得

寫無業

我學生 早2星期到收卡

我上網申請,月薪17k都批左,唔洗6萬

學生既話 邊有收入
好撚on9 張sc am用左一個月鬆d毫無預警下死亡
啪又啪唔到 插又插唔到

HSBC卡塊晶片先最垃圾

壞得最密

3年內換左兩張恆生debit 卡
一律壞晶片
點睇
年入255k左右
得張垃圾中銀visa

邊張抵d
年入255k左右
得張垃圾中銀visa

邊張抵d

垃圾中銀visa對你黎講最抵
有冇巴打知邊到有bea街霸
申請flyer衰左
walkin問過sales
佢都唔清楚要擺幾多資產

巴打可唔可以講下幾多年薪?
佢sms你話衰左?
利申岩申請左
冇入息下去左hsbc申請張白金visa 係咪多數唔批
利申 新手第一張是鳩但申請
啱啱收到大貓張vs, 轉左新設計冇咁靚

如果無資產證明 應該100%唔批添

佢仲同我講有機會 幫我填晒份表 咁我唔諗喇

入廿萬cash 拎申請hsbc advanced 紅色果張

我反而幾鍾意新款

係咪你本身係hsbc 有錢?

唔怕老實講 都有三舊幾水

唔怕老實講 都有三舊幾水

可能係個sales鳩痕啦咁

我反而幾鍾意新款

新vs咩樣 介唔介意影少少來睇

我反而幾鍾意新款

新vs咩樣 介唔介意影少少來睇

google大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞