[💳] 信用卡討論區(8)貼LINK老母比狗屌

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
屌 hsbc reject 左我vs application

你咩背景先

資產meet 到條件

巴打,vs 真係好撚古怪,我之前打上去叫佢幫我白金up 上去,佢話唔撚得,我年薪夠,資產唔夠。跟住自己上網apply, 一星期批撚左 ,啱啱收到張卡

係咪因為冇得咁樣up 職員又冇講清楚
有咩情況 可以一個月之內tu升成200
年薪差少少都批左flyer world

年薪幾多?
年薪差少少都批左flyer world

年薪幾多?

接近290k
Flyerworld係咪聽聞之後做唔到$5/1里?

小弟仲想請教下你地HSBC VS 果d最紅自主放左落邊
想一張卡打天下係咪應該平均分佈?
學生要出DBS Black Master請先申請Compass Visa,收到卡後開通E-Banking再由自己個Account內申請。唔洗過冷河,一收到CV可以即申請Black Master

可唔可以出black AE??
儲緊國航
icard paypass 1111係學校食飯都差唔夠
online shopping 1111又好少用

想一卡打天下,反而應該集中
開張附屬卡俾親人/伴侶,入唔同類別,
有時你簽,有時佢簽會更著數

就算繳費去返$8/mile都抵過市面其他
係AAVS要轉
有冇巴打知邊到有bea街霸
申請flyer衰左
walkin問過sales
佢都唔清楚要擺幾多資產

巴打可唔可以講下幾多年薪?
佢sms你話衰左?
利申岩申請左

如果年薪得二十六萬係咪一定唔得?

唔好意思,打錯左! 係十六萬年薪

差成倍 放棄啦
DBS black都要240k啦
申請flyer衰左
佢都唔清楚要擺幾多資產

佢sms你話衰左?
利申岩申請左

差成倍 放棄啦
DBS black都要240k

之前有巴打話十幾萬都申請到
申請flyer衰左
佢都唔清楚要擺幾多資產

佢sms你話衰左?
利申岩申請左

差成倍 放棄啦

下? 前幾年申請。人工得10幾k.
係匯豐冇卡,年薪384k申唔申請到vs?
有係匯豐做按揭,唔想要白金卡
申請flyer衰左
佢都唔清楚要擺幾多資產

佢sms你話衰左?
利申岩申請左

差成倍 放棄啦

DBS唔同flyer

上網申請左CX AE
只係要求交地址證明同身份証就批左

Btw, 個sales都只係追quota,乜都試下
如果開張 hsbc vs附屬卡
咁附屬卡主里數積分係換比附屬卡主
定只有主卡人
現金回贈
大新ONE+定
DBS EMINENT 新戶1K回贈,頭2個月8%回贈,網上申請多200$回贈
申請黎買相機(部機OVER 20K)
好似DBS著數D,但想知佢個DBS$ 獎賞計劃關唔關事
當相機25K - 8%=23000
23000-1000=22000
22000-200=21800
條數係咪咁計
現金回贈
大新ONE+定
DBS EMINENT 新戶1K回贈,頭2個月8%回贈,網上申請多200$回贈
條數係咪咁計

我覺得你應該上去望清楚個條款
現金回贈
大新ONE+定
條數係咪咁計

我覺得你應該上去望清楚個條款

Agger
係匯豐冇卡,年薪384k申唔申請到vs?
有係匯豐做按揭,唔想要白金卡

照apply 試下囉
如果開張 hsbc vs附屬卡
咁附屬卡主里數積分係換比附屬卡主
定只有主卡人

都可以
現金回贈
大新ONE+定
條數係咪咁計

頭12500 有8%off
total 得1k 個200唔知 有就1.2k
25000-1200=23800
小弟大學final year 想開張Asia miles 卡儲下里數
見到d卡既年薪最低要求廿幾萬
我e家番緊學冇做野 銀行又冇咩錢
但係最近簽左張grad job contract年薪過30萬
咁我可唔可以用張employment contract去申請?
小弟大學final year 想開張Asia miles 卡儲下里數
見到d卡既年薪最低要求廿幾萬
我e家番緊學冇做野 銀行又冇咩錢
但係最近簽左張grad job contract年薪過30萬
咁我可唔可以用張employment contract去申請?

6萬有無 有既話放入sc 就批

fg就30萬 好撚酸
我下年grad
現金回贈
大新ONE+定
條數係咪咁計

頭12500 有8%off
total 得1k 個200唔知 有就1.2k
25000-1200=23800

就迎新優惠而言,「合資格簽賬」是指已誌賬的零售交易。就信用卡免息分期貸款下的購物交易,只有當供款金額誌賬入新卡賬戶時方被計算在內。
如果免分12個月,條數係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞