[新春乜乜] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (33)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Sounds good man
Pin stripe
呢個正
我估ginza six
直接Free Hong Kong, Revolution Now
跟住又有人走出黎屌人血饅頭
預計下一波維尼年經幾會響出貨時展開?

Donegal coat from private white

諗緊改唔改札啲好因為我大部分時間都著knitwear多,但驚如果入面著suit又會太silm
上身望下?其實reglan coat呢啲要偏闊先好睇,如果唔係會好女裝feel IMO

不過而家要做T&L LGB團購應該都要經The Cheers佢地啦,佢地之前係大陸團購都900人仔一米,所以你地要平,咪問下佢地肯唔肯賺少d囉,又或者問下韓國日本d Agent囉

簡單少少,小弟係窮撚但係想散剪 LGB, Lesser 幾錢一米?
下次影
我都驚太silm會變女裝。但依家著左之後條腰唔見左,所以先諗需唔需要改。
好似兩千幾
我個人就唔反對呢個建議,但我唔知廠肯唔肯織啦,如果T&L係比山東如意買咗,我估佢地唔會肯織。第二是返工場的問題,大部分工場在內地,我驚件衫比海關扣
你知D友儍㗎,可以去舉報
Exact7ly, 佢俾幾多折裁縫舖關我咩事?
以前countryattriite 可以買barbour 而家唔比送香港了
琴日著左件ashby winterby 番工
即係ashby 既夾棉版
我覺得拍得住羽絨咁暖朝早新界十度行到都有小小熱
我又覺得唔洗估佢肯唔肯織,俾個demand 佢
佢唔做咪算囉,洗乜諗埋佢個份。
到貨咪剪左條邊佢先上大陸囉,返到香港先釘番上去
我件classic bedale 都係上面買,上年7月做sale $1200 直寄香港,平到癲
碌個一蚊入黎
BTW,唔開名,有人想要回應下果位人兄既偉論,我幫手貼個圖。

我啲barbour 響on the list買都幾平
咁同開名有乜分別。。。乙

唔同嘅,因為我根本唔知佢乜名,所以繼續唔知
好想試LGB 4ply 咩色咩pattern都得 整到Five demand not one less pin stripe都照去 不過要成碌訂我估最後成到團都係大路款 伏極有限
R平嘢係我的嗜好,而魚蛋特走又好耐無開工,好多友pm/wa我問,不如由我出面攪番團特價LGB 4ply團,我依家去研究下可行性,大家可以留底D一蚊跟下機先。
我老人家無tg的,不過有需要時我會找到兄弟攪的,識我的人自然知點contact我
好似出左LGB 4ply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞