[新春乜乜] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (33)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
低能仔,我未至於on9到用一個人既政治立場嚟分係好人or Asshole 如你囉
明既,你又白痴得罪左大部分班大陸客,冇左微博,又俾人踢出群組,呢度係你唯一R客既戰場,你梗係要一再强調自己幾咁黃,敵人幾咁藍/紅。好似我一爆你係雙面人,你即刻起哂槓,我都冇話你食人血饅頭,你自己就煞有介事咁澄清。
Anyway, 無論你係咩顏色,Asshole就係Asshole,黃色既Asshole點都係臭既Asshole
你知唔知你自己講緊乜鳩膠都費事俾
知呀,簡單一句,你係公認既Asshole囉
做人做到你咁無恥都真係世間少有
上連登話用一個人既政治立場嚟分係好人or Asshole 係on9好耐未試過笑得咁開心 真係人一藍 腦就殘
屌你,我係前線嗰陣,你都唔知係咪縮左龜頭係屋企啦,On99
我只係覺得呢版既巴打特L別on9
喂唔好講資格啦
721我On99到係元朗站添啦
真係上前線點會隨便喺度講 咁撚多mon po狗 唔好咁弱智啦
巴打嗰名已經屌打
都話呢個版d契弟特別onL9,又要威又要戴個頭盔戴到實撚實
你咁講,全部時事版既手足唔L洗留言喇
我又冇話過自己上前線 點戴頭盔法?你個殘體名已經出賣左你 btw前線便衣狗算唔算前線
上個post 有個巴打話去左手Ring jacket 見到件A&S cardigan 唔知佢係邊間睇嫁呢
喵巴你背脊好番未
次次講多幾句就一定會off topic去你人品唔好 有私怨 邊個邊個都反你 連大陸人話唔靚仔都po出嚟懶有說服力咁
唔知既話真係以為個個都明星model咁既樣
牛巴太出名 可以落一句 haters gonna hate
我地依啲凡人冇得輕易講依句
出名臭吖嘛,只要蒲多幾間舖頭,就會聽到關於佢既笑話,一間可以唔信,但5間都咁講既時候,真係不得不佩服,正如佢啱啱既名言「做人做到你咁無恥都真係世間少有」
For example?

有巴打嫌微博唔arm channel, 咪睇下Facebook 本地兩個Page, 西裝麻甩狂人同Dapperfield,咁都見到Asshole流出黎既屎臭味
嗱,證明Asshole唔係我叫先架

不過最精彩,都係聽佢點L樣俾之前d Bros踢出P記既軼事,都係嗰句啦,欲知詳情,請向相熟裁縫舖聯絡,講既版本如出一轍,都好難係假喇掛
笑到眼水標真係大家不妨去睇下,同話我身高唔夠170住上海越南裔果啲濕鳩傳說有得揮
每過幾個post就loop一次你講所謂牛巴既黑歷史
其實你唔悶我都厭啦…你久唔久post一次引戰post係咪屎忽痕想比各位巴打屌定M底…emotional 既留言到此為止
講翻理性討論既point先

1.你講thecheers T&L LGb賺兩倍margin,我都好有興趣知道下兄弟係Lesser 既定價aim 賺幾多倍

2.你話牛巴既鞋內地造…其實買既時候牛巴都開宗名義講…百貨應百客好合理姐…香港大把野都內地做嫁啦…好多口罩都內地做嫁你記住唔好用就咁行出街啦
我地或者我最睇晤過眼既就係…有香港客既市場唔做就衝去奶內地人鞋底…過份d掛師兄

3.其實有無必要叫人asshole...大家討論西裝咪好…洗唔洗咁??
不如你post下d好西裝等大家學下野

利伸:平時做開CD rom得閒無野做會睇翻香討舊post。。但愈睇愈心寒…引證變幻原是永恆…如果你自己睇翻會有咩感覺
有疤,左面都係肌肉緊
第一次睇既話係新鮮既 睇多幾次都係個幾幅屁有d悶
諗住笑下就輕輕帶過?
我都係欣賞你今日嗰句:
做人做到你咁無恥都真係世間少有
BTW我想問下呢個係私怨post定西裝post?兄弟賣得貴到離譜呢樣我諗好多人都知,Technical野你又唔講次次講到一半一係就話科學、Lab,一係就屌我人品差乞人憎。

今日就算我幾乞人憎都好,我無響度R生意,連鋪名都唔開,甚至叫喵巴唔洗擺我鋪名落第一頁,IG名都叫大家隨緣。

如果我講既野有錯,請糾正我,俾人指出你講既野有問題就縮頭縮腦,轉移話題落去用啲似是而非既例子企圖令人覺得我人品差,想藉此令人唔相信我所講既說話。

呢個咁經典既pattern呢一年內都出現左幾次,獲獲都係兄弟布俾人屌貴就有人開波,鑊鑊都係到最後講「傳聞」講私怨。

我唔知你打手定本人啦,但如果你真係想嘈私怨,咪去啲「私怨page」或者去你自己個「朋友圈」私怨囉,講黎講去三篤屁悶親我都算啦,阻住大家討論衫褲鞋襪呀。你話有啲新料、新笑話講出黎俾大家笑下就話姐,個pattern 次次一鳩樣既⋯⋯做咩姐你。

唔好成個驚謊記者會咁啦大佬
仲有幾耐先好得晒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞