[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(91)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
如果可以的話最好唔用spotify
最高音質只有 aac 不是無損
換過隻啦,我覺得IO唔值得換升級線
IO真係唔係幾掂,換過隻好啲
衰乜
換咗耳機 有條愛線想拎去改頭(cm改mmcx) 有冇邊間改頭手勢好
我感覺佢空洞,電音,三頻攬埋一齊咁
冇得裝app
btw串流係屎
好老實講無損/hi-res都唔係貴,同買碟差唔多,同買既平台都多左。
一分錢一分貨,如果你只聽普通流行曲,電話加條jer,配個平平地IEM OK啦,你認為佢地錄音好好,貴啲既器材會好聽啲?
佢原本係一舊屎,唔會話用貴既食具佢會好食
不過錢你你既,你鐘意啦,我自己就一個月用500-700左右買歌的。
冇咩筆直
冇乜budget,咁你買到既線可能同原裝差唔多,咁換來做乜呢,儲吓錢換過隻好過。
有咩推介
你幾錢budget同聽乜歌先
膽粗粗買左ie 500 pro, 三頻平均,音場ok , 原裝線都好夠做,由於係動圈,應該會愈聽愈好
冇試過800s 但如果聽pop, 隔音好既話,應該500 pro 合適d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞