[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(91)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
力王其實個樣執靚啲應該都幾吸引
用開sony機 但kann cube 同se100 係少數我係覺得幾鐘意既AK機 中性帶少少暖
我都係用緊sony機,見到se100 spk sp2k個樣,再望下kann cube,真係懷疑係咪同一個呀媽生
其實而家唔係單元多就好,係買佢個調音,就好似EST TI一燈靜電加一粒鐵賣2xxxx,不過好撚正
因為個系列都唔同 佢好似就咁叫kann系列 但其他3部A&XXX咁 而且佢整到S隻頭個D既設計 但咁厚會好怪同成本高
頭水先2皮尾 依家3皮頭呀
唔見咗對AYA
好慘...
太重了 完全無便攜性
黑磚 n6ii spk嗰啲重極都仲叫可以周圍帶
呢部有啲難...
spk+amp做健身一流
不過真係好好聲,大推力得黎又唔會粗聲
難推嗰堆耳機都搞得掂
搭單問下 其實有無dap唔係太重而音質唔錯
定係重量一定同質素成正比
唔計價錢, 好過ZX507嘅基本上都大部好多 例如n6ii 黑磚
有無類似spkm嘅 用緊4.4又唔想換去ak
paw gold
買SP系列真係不如上kann
太重了 完全無便攜性
呢部有啲難...
搭單問下 其實有無dap唔係太重而音質唔錯
定係重量一定同質素成正比
唔計價錢, 好過ZX507嘅基本上都大部好多 例如n6ii 黑磚
有無類似spkm嘅 用緊4.4又唔想換去ak
paw gold touch
我都係用緊sony機,見到se100 spk sp2k個樣,再望下kann cube,真係懷疑係咪同一個呀媽生
買SP系列真係不如上kann
太重了 完全無便攜性
呢部有啲難...
spk+amp做健身一流
不過真係好好聲,大推力得黎又唔會粗聲
難推嗰堆耳機都搞得掂

強而有力嘅臂彎
要健身 日日拎qa390出街咪仲正
想收部2手a55
不過好似無咩人放
等於唔見咗一對...

或者係上天的旨意係時候升級...但我那對先一年...都未夠...差少少...
最後訂咗對axh cm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞