[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(91)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
睇你想要咩同玩唔玩換線

Fw10000係聽d 女聲 , jazz ,部分pop

Is800s 就classic ,樂器
800s 同唔到Fw 比較吧⋯⋯價位都已經差好遠了
T9ie 就差唔多(冇聽過t9ie)
其實日本雜誌有放過佢地一齊比較 本野遲d影一兩頁出黎

個比較有tz700 z1r fw10000,t9ie,rai penta 同iex1
AK 同高達合作出特別版SE100
竟然冇a8000
人地出書個時佢都未賣街
不過呢個價位隻隻都唔同聲比較嚟有咩意義
Im70 小弟用左5年 最近收收地皮
同價位/風格 有無推薦
佢果隻升級 LS70 抵唔抵玩

小弟都係iPhone 聽歌 或者直插MacBook
佢係比較個音場大細 聲音密度 冷暖 同埋係比較聲底係monitor定係聽歌用
想Razer Kraken X Multi-Platform Wired Gaming Headset 係未插一條線得(咪+耳機), 唔識睇
其實如果用藍芽耳機的話,用player定電話播係咪分別不大
利申雙修,fx1100同藍芽耳機都有用
第一頁個D好耐無update過 有D都好似停咗產
嗯...我自己用hugo2 推800s明顯聽到背景有d樂器還完得冇咁好.所以覺得比較唔到

日本雜誌放埋一齊<—
咁人地美其名動圈企艦姐,做比較總要拎一隻家傳戶曉出黎做比較吧,換言之襯托描述多過比較。
FW10000同ie800s個取向好唔同 bor...
取向唔同都有綜合評價吧
而且係ie800s 最擅長既classic 大製作樂器還原的領域...
補返頁雜誌
係囉,用ie800s 家傳戶曉做基準講聲音取向
但係800s不平均吧放中間咁奇怪
有冇人用過/用緊 ie40pro聽感如何? 聽開電音/女聲
想問一條線run耐咗啲聲會有咩分別?
中間既意思我諗佢既意思係咩都比到d你 但又無咩突出

因為向上係平衡 向下係人聲重視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞