[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(91)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
買二手耳機除左肥花重有咩地方睇?
carousell
review33
之類?
想問各位師兄 $1200買咗 Lear-LUF pro 2D 係咪唔值? 本身冇研究
呢種質數嘅耳機有冇其他推介 有fd試完我個隻想入手
同埋如果我想upgrade 有冇推薦?
LEAR第一頁咪講咗
出名痴漢調音都仲會有人中伏
想問sony填保養,隻M7個機身編號喺邊?揾極都揾唔到
因為咁柒平既CM會引到好多水魚
而家好似有一兩個土炮$1000都做到,咩聲就唔知啦。其實咁嘅價錢都係買個殼姐
居然sr15仲好 以為價高一定好啲
講真做CM改模會搵AAW,我無試過但係有同事改左話效果唔錯,價錢又唔係貴佢好多
肥花都係三幾部啫。DX160 質素係界乎黑磚與 ZX300 之間,唔知係咪d人對佢期望過高。佢既調音較中性,聽開 AK 會覺得高音唔夠勁,人聲唔及 Sony 厚聲。用 DX160 4.4 聽 moov 無損我覺得好正,推力又勁大,不過部野既藍芽勁廢係真。
你自己去試下 真心dx160唔差
CK2000Ti,CM2000Ti,IEX1 , 3隻我都有
CK2k係聽rock野係正
iex1聽雜食同個音場都好立體
3隻應該要煲好耐同換線先玩得掂
去到呢D價位我就聽味道多過質素了

仲有iex1千期唔好插sp2000,d detail位多到翻唔到轉頭...
宜家有冇咩耳膠推介 係咪仲興緊SPINFIT
白色包裝左下角
有冇線推介
已揾到。thx
前幾日去星際同深水埗試 冇一間有可以試
去旺角試 如果聽moov幾正
之前半價W80 發貨了

有冇500以下mmcx頭既耳機推介下
配藍芽返工粗用
旺角邊間有?
右店
有冇巴打試過台灣p-audio嘅Hera
部機lag唔lag吖?
E度問唔問得PC用既全耳式耳機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞