[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(91)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
遲來先上岸
我都唔知點解,我攞之前嗰日問仲話新年前唔會有,點知第二日收電話
手足你 upload 相之前剷咗 metadata 未? 我睇到曬你嘅位置同電話型號喇!

唔想再有手足被黑警自殺?用呢4個apps!
https://lih.kg/1864933

請大家幫手正評,lm,避免沉底
想問下有無人部player用緊Spotify
我 但準備cut 轉去moov
用緊咩機?
其實我係想黑磚轉會,諗住spotify+cd source
我見有人放sp1000,大約11000都有,或者SA700,不過SA700的話,不如試吓PAW6000,都係咁上下價錢,評價唔錯,又4.4,SA700炒冷飯不了。
但係PAW600無串流
咁舊未必差既,唔知佢有冇調音下過功夫
試完你咪知 我只可以話對得住個價

利申:換左小墨菊
m11 pro 夠雙春4497 唔通同sp1000 同級
dac只係一部分 仲有amp,電源 等等既野會影響出到黎個表現
我都係咁上下意思,而家唔係鬥spec勁
唔撚係架,fiio隔離forum吹到好撚正架
啱啱去過試m11 pro配rai penta聽大編制古典音樂
d聲完全唔得,好乾同埋調音怪怪地,連m6都好過佢
聽左咁多最啱都係n6ii 不過好大部
N6ii個concept幾好,可以換板,不過我想試吓paw 6000
大編制 cayin 做得幾好 佢d野大起大落 夾d圈野好易做到個氣勢出黎 但部分女聲同d叮叮叮野 就會相對弱d
未試過,不過我買AK的話,一係二手sp1000,一係新SA700,你出去試吓先,可能你都係會買SE100,個個人唔同
20000個價我都覺得好貴,但係串流對我又唔太重要,所以選擇多啲。
罪大同AK唔同聲底,罪大係衰在推力比人細。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞