[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(91)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
請教一下有無ching 最近整Justear?
想問下係咪真係轉哂做硬模?
19年比Sony以耳道形狀不合適無法制作而退錢,念念不忘想再試一次
Thanks ching
耳道形狀不合適無法制作
原來會咁
香港未有硬模 即使轉咗硬模太細都係做唔到 因為唔關個模咩物料 係要放粒動鐵粒耳道
其實我有拎自己對N8 同朋友對Justear 比較下。雖然Justear 粒動鐵大,但如果大家同樣係用硬模,Justear 粒動鐵同我架耳道應該可以滿足到。所以好奇想知,不過未有硬模即係無辦法去博下
係呀,日本都有唔少人被reject
有冇清black friday 訂咗64 audio 已經收到?
仲未收到...
有冇人用過T9iE
final B3配SR15唔啱聽
未,訂嗰陣都講左隨時兩個月先有

Day 38
64又出左新discount
Tia trio $12599
未收到,Day46
想問下耳擴除左hugo2仲有咩推介
隨身耳擴
我UE refit都Day40 美國佬放假放到幾時
想問下電話type c轉4.4mm平行有無邊隻好?
買左隻solaris se好驚個mmcx壞,轉下轉下咁
最近想換耳機了,除左因為現在用緊既入門級耳機已經用左好耐同滿足唔到我之外,最重要都係想試下現在比較好少少既遊戲耳機質素去到邊

先拋舊磚出黎先啦,我自己既需求係遊戲為主,但都會時常睇戲。因為經常玩開放世界既遊戲,對辨認聲音方向有重要需求,所以對環繞聲有獨特執著,聲質希望取之平衡,唔需要特別強調高音靚低音勁,反而希望表現全面。

就我最近資料搜集所見,HyperX Cloud Revolver S在price.com定價係800蚊,好似係最fit for自己需要,但唔知仲有無其他相同價位既更好既選擇,所以為我自己又好,為其他人又好,想拎呢個問題出題同大家討論下
campfire 同ALO 都MMCX 一直係鬆鬆地 你一係買pioneer 個套套住佢
問唔問得DAP野 ?
sony A45 同 A55功能上係咪唔爭太多 ?
thx
A55多個雙向藍芽,另外調音上應該會有少少分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞