[秋水安在] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (32)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
+1
就係你攞左我對9號
我都無中我都想要 希望有人放
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
好奇一問,其實行內好嘅西裝舖係咪好少黃?我知嘅得DB,堆師傅就更加...
想問下買suitsupply既話 喺香港買定等外國特價上網買 再喺香港搵人改返fit size好D?
睇得個post多
中左Alden tanker boot 8 毒⋯⋯
有冇話邊度可以試size
Tassels 問下有無,或者試下其他 barrie last boot
牛肉汁都黃㗎
tanker 好正我都想要對
係咪冇可能Hk walk in 買現貨
好彩會有 但訂我會係鋪買唔岩有得即換
colour 8 唔難丫
緊係買特别色
慢慢排
感謝!!!
Alden 同last 可以唔同fit
對suede plain toe boot 要買大一個碼先入到
咁我舖頭訂算
上網買鞋成日中伏
老師傅基本上全藍

後生老闆有幾間都黃
放棄左 買多對tanker應該收手
我上次一開對ptb 個頭花左 都換左對比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞