[秋水安在] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (32)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
其實比寶果時係點樣去評價鞋?
又同正常既靚鞋既標準有咩分別?
Meermin 有找 不過想舒服就加少少上carmina/CJ la
比賽係鬥做工,當然審美亦有一定既分數,佢果個design係有reference 的,你睇番啲攝政時代既畫,佢地當時既審美就係咁,Daniel只係誇張化件事,作為一很表達方式。

比賽評分標準好大程度上係shoe geek先會明,你當啲super car廠會整概念車,但部野整出黎唔係俾你揸出街架大佬
Carmina似乎都硬少少,差唔多價位TLB既皮會相對軟啲
但係TLB個last難稿
猴子偷網圖

等睇技術文
題外話, 呢D bespoke要幾耐到先起到貨?
Thanks Ching , 唔係好著慣木底,
我見HXXX 間鋪有對berwick 係成個底都有膠, 點睇呢對?
皮底黎架!
我都唔明點解講極D人都係要當自己在著木屐
喺pediwear買完鞋,4日都未despatch 係咪正常架?
我兩次都離Order date 12日收到 自己預
寧願著meermin都唔想著berwicksberwicks著到好痛 同埋你要膠底meermin都有 價錢又平過berwicks 不過係無得試腳

Btw 皮底唔係木底
之前armoury個sales好似兩千幾一對carmina...見老豆著得幾開心 有折個陣唔買梗係加Double
Thanks Ching, meermin 香港係咪冇得試?
有冇話邊到買好D?
收到,唔該巴打
Grenson 係咪渣嘢嚟?新手請教
Meermin hiro last 夾但挨過咗又係一條好漢
同size carmina forest last 係我第一次入都入唔到

利申:苦主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞