[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
路透似柒婆放風
蘋果唔可信
空姐牛肉飯接受01訪問時表示:

「我們藍絲是愛好和平的,我們只想社會共融,我是認同他們要爭取的所謂言論自由,我也不滿意這個政府。」

頭先喺facebook見到段咁嘅嘢
眾所週知藍蛆係冇任何道德底線,冇生意就急急腳轉軚
如果政府做到啲咩影響到佢哋,肯定佢哋反得仲勁過我哋
如果話將來會全民勇武,咁好大可能係個戇鳩政府又搞啲嘢出嚟影響埋班藍蛆嘅根本利益,咁到時就真係全民勇武不是夢
我都想知2020香港經濟差到點,會令到藍絲都出黎,全民勇武
包括掠奪和種種失控情況<----其實近排金鋪搶劫發生類似情況
中國多間銀行還債期到
狂起基建唔再work城鎮化得一次
貿易戰下諸多工廠搬到東南亞
(中國會拖到農曆新年睇班工人過年好好睇睇,中國大要面)
新年後就似當年下崗
早上約了朋友,他等我期間突然被警察指有人目睹他做了違法的行為,向他查問,幸好後來又一警察稱點錯相,才沒老屈我朋友。如果朋友是位美女,結果會否不一樣?跟著另一位朋友說平安夜在灣仔拉了很多逛街的途人......
我想說,不要以為自己沒有gear、不穿黑衣就沒事,現時統治者要抓的是有反抗意識、崇尚自由的人,抓了你可強迫開手機,你在fb、群組的講話証明了你的意識形態,然後從你的群組可再搜出其他人來......200萬只是個數字,大家翻翻中共的歷史,香港人的死傷只是小case。
日前上課談到中共的先天盤,順帶提提各位:冥王星和火星同度七宮和在天蠍座的金星成90度角,說明中共熱愛鬥爭與權力的本質。金星天蠍座,嫉妒、欲罷不能的物慾、通過殘忍的方式去穩定的權力慾。
「鬥爭」是中共穩定政權的常用技巧,香港亦將很快嚐到滋味,這是他們的本質,了解清楚就不會再存幻想!
如果關帝親中
抗爭者由始至終佢都覺得係暴徒
咁又解唔解得通?
LM
出年唔係我鞭你屍就你鞭我
同問
英預言家:2020年中国發生革命 川普連任
https://lih.kg/1797680
香港太細啦 無得守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞