[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
班有錢嘅如果銀行存款被掏空,剩番政府保障嗰50萬,你估佢哋會點呀嗱
大魚正式通過
你覺得佢地會屌鳩我地搞亂社會先定上街先,我真係無咁樂觀
就算佢地俾人割韭菜咁搶錢,都唔會好似我地咁即時諗到係政府問題
除非共產黨牢不可破嘅概念喺佢地心入面徹底崩潰
呢個唔太可能,如果班垃圾會反彈,應該一有呢個方案就已經直頭一片反對聲音,所以可能係更加大鑊嘅事
如果啲錢係搶黎比中共,咁班仆街就真係同佢死過
你肯定連果50萬都仲有?
波叔:沒有大規模走資
睇下市民信唔信姐
唔好忘記仲有一班高學歷嘅中青年藍,點樣先可以connect到呢班人
首先要知藍嘅原因係咩,一係真係中國夢,為此而自豪,另一種就係為利益,咁中國夢嗰班佔嘅唔多,另一種為利益嘅當冇錢就會出聲

當然有一班無知嘅,剩係想和平嘅,政治冷感嘅喺銀行錢被搶嘅時候都焗住出聲
依班為既得利益者好難搞
除非中共大規模掠水、「國進民退」、洗頭艇..
Goodest maths
個間距咪60年囉⋯⋯
其實係有共通點嘅,就係覺得中共係強大而牢不可破,所以我地更加要逆向思維,諗下有咩事令到班死忠都覺得事不可為
徐緣之前分咗 15 種藍
唔會冇既,同百富勤執笠一樣,要廿幾三十年後先計完條數再還咁之嘛,班藍既棺材本等於 0
唔到中共仆街佢地都唔會信中共唔掂,佢地冇乜經濟概念
sor, 冇咁深入研究
呢班係最後知後覺嘅人,唔通真係過年之後支共形勢急轉直下到連盲撐都撐唔落?
60年 一個甲子循環
實有嘅,不過唔知幾時找俾你之嘛
其實好難,就算俾哂證據藍屍睇,佢哋都一定會出動臭蟲論,美國都乜乜乜、日本都物物物,甚至燒到落印度身上我都聽過之後就會自說自話打飛機中國點強大點犀利
呢種根深柢固嘅思想係冇得變,除非燒到埋身影響根本利益,唔係就冇可能connect到
https://youtu.be/IjxuxxNDY0c
唔知關唔關事
on9左,個頻道好似藍底,當我無講過
支爆係一個最有可能嘅原因,喺呢一日來臨前我地一定要集思廣益盡諗各種可能性同應對方法
如果連呢班死忠都feel到大鑊嘅時候,我諗之前應該有好多保蝗/高官走資,但係而家暫時仲未見有咩風聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞