[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
六月唔出奇,啱啱好反送中一週年
所以我地要戴口罩
Ps好多無腦藍絲都唔肯戴,話係陰謀
中東真係想開戰
估唔到踏入2020年局勢轉變得咁快
推背圖唔只代表香港嘅

香港都幾十人,大陸隨時已經過萬人中咗但唔撚報啦
中共而家打算推好多公司黎香港二度上市,為左抽水返去資助其他民企,因為始終中共唔可以直接出手打救佢地,而銀行又缺水,香港會慘被抽乾水為止。
其實而家D香港入面所謂外資,公司入面已經唔多外國人,請埋晒D支那狗,佢地出既投資報告好偏頗垃圾支那企業,佢地已經企埋支那國果邊,為抽乾香港推波助瀾,希望香港人真心醒悟,唔好再買支那股,唔好再抽呢D二度上市股。
死咗都未必報
傳染病、塌樓、地震
支那壞消息一浪接一浪
其實個肺炎會維持幾耐
以而家全世界都布滿支那人既傳播速度,應該會耐過沙士,新年後d支那人返完大陸再去返世界各地,無返三幾年都攪唔掂
中共作孽咁多,唔洗還咩
當年沙士未有自由行都搞到香港雞毛鴨血,今時今日班撚樣有錢周圍去,分分鐘播毒播到去南極都得呀
尤其係佢哋毫冇道德觀念同衛生意識,只要有一條友帶病毒上機就足以為外國帶黎幾百個感染者,再擴散開去肯定幾何級數咁上,佢哋仲要好興隨地吐痰
而家望就望隻病毒係唔能夠人傳人啦,唔係就等支那送大禮俾全世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞