[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
但上面走資一向都唔見得光
根本走咗都唔會講出嚟俾人知
你都知深藍唔見棺材唔流眼淚你要佢相信支那真係唔掂,一定要紙包唔住火先得
我有另一個大膽嘅諗法就係關層樓事,好似支那咁所有土地都係國有,正苦可以喺迫遷嘅第二日就直接掟你走,如果係咁樣嘅話,莫講話藍屍,牛屎佬都肯定第一時間衝出嚟反
佢哋只會自我催眠係個別事件,仍舊深信支那欣欣向榮強大富足
到軍事衝突入面中共慘敗俾美帝,d深藍就會知發生乜事啦

p.s:睇到俄國hypersonic missile system 服役後,我覺得中共呢1-2年有機會孤注一擲打南海/台灣。中共覺得可以借俄佬呢套系統反制美國介入台海/南海軍事衝突。
普京吹到套hybersonic屌打美國
真唔真
然後中共再一次俾老大哥老點佐,完美中伏

有可能2種情況:

情況1: 套hypersonic missile system 根本冇俄佬吹到咁勁,中共信佐問俄佬借來用結果俾美帝俄佬撚。

情況2: 套system真係咁勁,可惜美帝一早秘密研究佐反制措施收埋喺沙漠。中共以為可以搞掂美帝,點知俾美帝喺沙漠度攞幾件秘密武器出來就收佐hypersonic皮。

當然1同2係可以同時出現。
早幾日支俄伊聯合軍演係咪代表新軸心國形成
就算hypersonic係堅既契哥點會咁好死賣真野比你
俄佬玩鳩中國唔係第一日既事
豬瘟
啲十年前嘅科技咪賣囉
近來兩招, 延長貸款清還期限同用保險資金買入銀行爛債去保住不良企業,其實保得幾耐?
銀行收唔返錢,今年就更加缺水,降準可以一時解決問題,但其實又係再借錢比D不良企業,D不良企業咪又係轉走晒D資金,再走資黎香港轉出國外,一句到尾,支爆不遠。
大家真係睇路
我哋諗定下年支爆點樣可以保護自己人影響最細
黃色經濟圈+盡量唔依賴中國製造真係應該要而家就做起
到出事時都可以快啲但得返起身
繼續宣傳和你撳
USD in your wallet is king
如果好似上面有巴打咁講係5月,可能係台灣引爆,因為5月中係總統宣誓就任,如果到時話要修憲/獨立,中共一定打,但係做呢d野前,一定有美國首肯,咁第七艦隊準備好哂,就可以極速打完,仲可以解放埋西柏林-香港,中共就縮番去秦州

利申:純粹無聊FF
一月中投票,一有結果其實都預視到台灣會點發展
韓國瑜支持者唔少,english tsai 真係未穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞