[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
呢啲都係習小學雞獨裁既結果
希望你啱
「心經簡林」真心邪門,就算唔信風水,都覺得好陰森恐怖。

點解匪貢會信埋啲咁低能無嘅嘢?香港vs大六,點可能係零和遊戲啊?真相係→ → → →

「此消彼不長」啊!
講開 Solomon Yue
YouTube 有佢早幾年出度共和黨全國大會嘅片
仲可以有單獨發言機會
葉劉連呢啲Research 都唔做下就話人地係茄呢啡
佢而家先60歲
有排玩

借位
[2020主線任務] 用人權法為武器爭取普選立法會+輸打贏要戰術
https://lih.kg/1799556

出嚟啦,出嚟啦

Twitter需要你!

TG:Twitter文宣組
Link:@twitter4HK

出門之前 rt like reply
Twitter組24小時keep住更新
㩒入👉https://t.me/TwitterHelpBot
然後打 /task 攞任務
不嬲都凡事唔好太盡香港本來就係風水寶地,大型天災通常唔會發生,打仗都係得日本二戰咁滯,更重要係,呢度似係同大陸八字不合,發跡全靠國難
點解大陸要整d風水陣搞衰香港?
大陸唔想喺香港cap水起大白象工程嫁咩?搞衰香港有咩好處?
搞衰香港令香港必須依附佢地?咁佢地就可以用香港用到盡?
你都識講啦,要香港啲錢,要香港個朵/牌頭,唔係要現有香港嘅人/文化呀 (兩樣對共產黨都係威脅)。插白黨,留島不留人,夠清楚未?

香港繼續好落去,只會彰顯得大陸嗰套制度無能/封閉/過時。所以如果大陸仆街,香港就要出現比大陸仆街10倍嘅畫面 Compri?
但係搞衰香港 香港就愈來愈小錢 外資都小
可唔可以唔好再用收返同回歸一樣都係統戰用語
反送中先,郭台銘唔選為後

當時個情況係韓國瑜由中聯辦返台灣,國民黨襯佢搭飛機睇唔到,就公佈推郭台銘出黎選,之後電話民調,問選民會支持國民黨嘅韓國瑜定郭台銘做總統,結果一面倒支持韓國瑜,因為咁,郭台銘冇得選

後來郭台銘退黨,話會聯同柯p選總統,點知一個屈尾十最後一秒單方面話唔選,搞到柯p冇時間搵新拍檔遞唔切參選申請,跣到柯p 攤攤腰

鄙人就覺得當時郭台銘唔係收咗支那錢,就係同美帝傾過計架嘞,無其他選項
好鍾意睇兩宋遺風講野
佢真係咩都識
佢icon係耶路撒冷王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞