[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
出郭台銘的話,小英可能已經輸咗
但我又覺得就係睇中韓國瑜同小英咁壁壘分明,贏唔到都可以達致分化
但班韓粉宜家好似瞓醒咗咁收哂皮....

咁真係有分化到...?
貴國一定會在金融開放以前悔約,越過這一步就回不去了。越過這一步,各地政企就要變成不同國際金融集團的附庸。公教人員薪水和骨幹企業就業,三天兩天需要洋人救急。人民幣解體,央行癱瘓。地方債券美元化,在黑市交易中驅逐人民幣。最後,大部分資產以二三折價格典賣給國際資本優化重組。產業鏈崩潰
咪撚講到支共好似神算子咁啦屌人唔笑狗都吠, 同捉緊一盤很大既棋有咩分別

根本支共個track record 柒到仆街, 明明每一步都行錯, 但就庸人自擾咁覺得佢玩緊暗黑兵法一路走來貿易戰, 國際關係, 香港, 台灣, 有邊一步係行啱過既
謹慎唔係壞事
就算對手真係豬西都唔值得輕敵
仲有口蹄、豬瘟、肺炎、鼠疫嘅因素
話唔定買咗啲大豆最後擺喺度發霉
農作物失收同死得人多可能都係因為天災?例如三峽崩堤
同埋支爆嘅話冇錢找數又何來農產品
可以唔駛食草,食大豆啦
美國敵人由頭到尾都係中共,而不是中國,解放中國就係想繼續做生意,KO對佢有威脅嘅政權。
培育新嘅政權整治中國,不過管理班中國生蕃,唉......
唔知匪國龍脈係崃被破,但香港龍脈就好大機會已被匪國破了

https://youtu.be/P9O1xc1Vgxg
我唔信美國唔出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞