[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
又是七位王:五位已經傾倒了,一位還在,一位還沒有來到;他來的時候,必須暫時存留。

紅龍指支那
同時雲海提過,根據花地瑪預言,而家方濟好大機會係最後一任教宗
如果情況同我地預料一樣,二月中開始會陸續聽到民工出返城之後先知被辭職
如果係咁班藍屍同親共派會先將矛頭指向我地,如果要團結一致反共首先要佢地自己承認親共係錯誤喎,有呢個可能咩
九十九年成大錯
因為政府財赤,可能加稅
啟示錄係講耶穌再來,大審判所有人
支持
政府又冇錢,地區基建又冇得再亂咁過,但上面又要cap水,可能政府為左咁而夾硬黎,㩒住黎搶
現在還健在=習帝?
將來未到的=未來會喺俄國出現。最後的獨裁者?
仲有大鷹=美帝?
被紅龍追殺的女人=香港同台灣?
我覺得無論政府做咩仆街政策,總會有一班藍屍會先將矛頭推向弱者(即係示威者),而好少直接反政府,更遑論同我地同一陣線
同我地同一陣線咪即係承認佢地本身係錯?我唔認為佢地有呢個覺悟
咩都賴去外國勢力
"上土下日"原文來自推背圖,
術數中,「土」,五行屬土,取卦為「坤」,「日」即太陽,五行屬「火」,取卦為離.
術數上八卦會用另一套叫法:
乾為天,坤為地,離為火,坎為水...等等
「坤離」術數上的叫法就是「地火」
地火明夷,推背圖想指出發生的年份是2020
而恰巧,出年正是某勢力的第九十九年
睇返今日立場上水鬧記者條廢老,你點想像到呢啲垃圾會同我地企埋同一陣線

呢張好型
銀行啲錢比政府搶晒仲會唔會係咁
因為佢地都係被搶錢一份子,藍不嬲只講錢
我一直都認為香港就係果個嬰孩,
香港就係當下以色列,香港人就係當下東方猶太人
猶太人特徵:聰明、識搵錢,同香港人係 match
至於一位未嚟既,我都唔知邊度,
有人話係俄羅斯有人話係歐洲甚至梵帝崗
美國制裁+港爆支爆+加稅,藍營係重利益既生物,
佢地係因為利益受損所以反政府
我地係為求民主自由公義而反政府
有冇可能係支那下年夾硬掏空香港所有外匯儲備,結果搞到全民勇武
班藍絲馬會綜援新移民廢老唔會理有無外匯
但港紙、人民幣跌就另一講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞