[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
如果支那發生呢啲超大型災難 ,分分鐘影響到香港人全民勇武

超大型災難 -> 支那出現大量難民 ->
港共正苦無條件收容難民 ->
數以百萬甚至過千萬難民湧入香港 ->
土匪打劫商店、爆門搶屋 ->
全民勇武守衛家園
難過七月初一十三,即係八月中開始,又 match
篇野都係指向 2024 新朝代出現
如果三峽崩堤/核爆,受災人數會係幾億
呢個咁大劑
今個月區姐重未寫新文,fb都冇update好耐
好想睇下佢有咩新指引同預測
我都等緊
可惜個source太流
23條有所保留因為唔會全民反抗

武漢肺炎港共要香港人硬食就有可能
想知支爆後香港爭唔爭到塊地番黎,要深圳就夠,要地唔要人,唔想一世住細屋
香港其實大把地,係班狗官同商家佬夾埋迫窮人住狗屋
一堆棕地

但唔好搞郊野公園呀~
支爆後第一時間收鳩返元朗鄉下佬d地已經夠香港人住,當然要踢鳩走班落黎呃公屋呃綜援既冚家剷腥香港人先,地都唔係最大問題,垃圾人種過剩先你源頭
深圳人囗咁複雜你點管 最盡真係攞吓大鵬灣大亞灣嗰頭做軍事緩衝區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞