[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
出兵台灣係可見既事
納粹國家要團結國民,民族主義係最好既牌
同時台灣易食,轉移國內不滿,戰爭狀態避免經濟崩潰。
又有實利台灣市場,關鍵既台積電,戰略部署位置
出兵香港算唔算熱戰?
其實中印、中緬邊境成日衝突,咪又係咁
只不過香港地位特殊
美國係要打,中國係無能力反擊美國本土
有冇可能係海上戰爭?
如果係陸地嘅話
深圳喺香港上面 有咩可能補給唔到

巴之閉既中國第一首自家製航空母艦出咗嚟喎
美軍又成日派巡航喺附近海域
習大大唔知邊一日傻撚咗
話人哋入咗南海領域 發癲射鳩人哋

利申:純FF
我估第一次熱戰一輸,佢哋全國上下士氣都唔會低落,又玩5-80年代洗腦團結合作精神搞對抗
從來可以崛起變成大國嘅丶都係窮地方丶再加上人口丶可以講係浪漫想法丶但印度超越中國,只係時間問題!
假如一開火
老美實會軟硬兼師
貿易協議都唔駛直接ban鳩你支共
到時班自私的支那人係咪真係可以咁團結呢
班強國人冇獨立思考㗎,洗完腦又一窩蜂湧出來柒
香港感覺易攻難守,大前提係可以任炸
有咩難發生?
6月之前都冇人會諗到香港會發生呢一連串既事
同埋美國唔係為香港 本身都有意打低支共
我地諗唔到唔代表個天諗唔到
Trust the process
黑警死全家
同意
始終都唔相信美國會同中國打仗
美國連委内瑞拉都搞唔掂
唔信美國有能力推倒中共
唔信美國有能力推倒蘇聯
侵侵偶像係列根
彭斯都好似係
高官叛變
好想睇
個人覺得呢個情況已經算係最理想
大波嬅?
中國係全球最大糧食進口國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞